Happy Halloween!

zaterdag 31 oktober 2015

YES! Voor het eerst dit jaar ga ik Halloween vieren en man, wat heb ik er zin in. Al jaren stond het op mijn bucketlist om een Halloween party te geven en dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren. Hoe leuk dat het ook daadwerkelijk op een zaterdag valt, een perfecte dag voor een leuk feestje!

Al vrij snel besloot ik om Halloween te combineren met mijn verjaardag. Zelf ben ik pas 18 november jarig en dacht dus dat mensen dit een beetje vreemd zouden vinden omdat er natuurlijk best een lange periode tussen zit. Gelukkig is dit niet het geval en reageerde iedereen ontzettend enthousiast!

Ik stuurde alle mensen die ik aanwezig wilde hebben een uitnodiging met daarin één voorwaarde; je MOET verkleed! Daarbij vermelde ik wel dat het niet perse nodig is om over the top te gaan -al vind ik dat wel het leukst- maar dat iets kleins ook genoeg is. Juist omdat ik weet dat veel van mijn vrienden niet zo uitbundig zijn en zich er niet fijn bij voelen. Maar hey, een pruik of een masker moet kunnen, toch? Zelf ga ik -een beetje cliché- als skelet en had ik al ruim van tevoren mijn outfit besteld. Deze bestelde ik op sa-wear en ondanks dat het lang duurde voor ik de kleding had en dus enigszins zenuwachtig werd, kreeg ik mijn outfit ruim op tijd binnen.
 
Dit is dan mijn outfit. Nouja, een sneak preview, want ik weet dat veel mensen die vanavond komen ook mijn blog lezen en dat vind ik wel een beetje zonde natuurlijk. Schmink mag daar niet bij ontbreken en gelukkig kwam Rachel Kromdijk met een té gave Halloween tutorial! Na twee keer oefenen, moet het vanavond ook wel goed komen met de overall look.
 
De hersentaart, de gevulde eieren met spinnen & de heksenvingers zijn klaar en ook ik ben er klaar voor! CADEAUTJESSSS! Oh oeps.. Ik kan er niks aan doen, ik ben er dol op! De versiering is nog in volle gang en ben heel benieuwd hoe mijn Halloween party zal worden. Ik hoop zo veel mogelijk op beeld vast te leggen zodat ik een leuke after party video kan maken. Gewapend met polaroid camera ontvang ik mijn lieve vrienden vanaf half 8 vanavond.  Ik heb er onwijs veel zin in!

Hebben jullie nog leuke plannen voor vandaag/vanavond?

HAPPY HALLOWEEN
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op
youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

19 opmerkingen:

 1. Wat leuk.. Heel veel plezier op je feest. Ik ben benieuwd naar je uiteindelijke look, maar die komt vast ergens voorbij. Zelf heb ik echt nog nooit Halloween gevierd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah wat tof dat je dit organiseert. Heel veel plezier vanavond, maar dat moet vast goed komen. Ik heb ook nog nooit Halloween gevierd, maar het staat ook op mijn bucketlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is het een gewone zaterdag! We doen niet aan Halloween! Veel plezier vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh wat tof! Heel veel plezier alvast! Ben benieuwd naar je outfit en foto's/film van het feest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yeahhh het is zover! ! Erg veel zin in! Het wordt vast en megaleuk feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat leuk meis! Ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat! Heel veel plezier vanavond, geniet ervan en alvast gefeliciteerd haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier!Ben benieuwd naar je look.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gisteren een halloween feest gehad in het studenten huis. Alles versierd en zelf de outfit gemaakt was super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Mij lijkt het ook ontzettend leuk om eens naar een Halloween feestje te gaan. Ik wens je alvast heel veel plezier voor vanavond. Laat ons vooral foto's zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk zeg! Alvast gefeliciteerd en geniet van je party! Ikzelf heb niet zoveel plannen. Happy Halloween! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je Halloween gaat vieren! Ik heb het gisteren ook voor het eerst gevierd :) Een vriendin had toen met schmink en make up een derde oog bij me gemaakt, en om het nog realistischer te maken had ik er een nepwimper boven geplakt. Heel simpel maar toch uniek :) Ik ben heel benieuwd hoe jouw look er uit komt te zien, ga je dat nog op instagram / je blog zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk heel veel plezier! Wij hebben hier in de straat ook Halloween, maar dan meer voor de kids. Ik organiseer het mee en het leeft wel echt, iedereen heeft het huis versierd etc., heel leuk dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk <3 Ik wens je alvast heeeeeel veel plezier! Ik ga het vanavond ook voor het eerst vieren, maar dan zonder kostuum :p

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gaaf dat je zo'n Halloween party geeft! Staat ook zeker op mijn bucketlist! Ik ben heel erg benieuwd naar je volledige outfit en make-up! Veel plezier meid! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah wat enorm leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar je outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh dat klinkt heel gezellig en wat een goed idee om het te combineren met je verjaardag zodat je toch een Halloween feestje kan vieren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt leuk dat je met halloween je verjaardag hebt gevierd! Stiekem wil ik ook een keer een halloween feestje organiseren! Lijkt me zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen