match at first sight

vrijdag 23 oktober 2015

Ken je dat gevoel, dat je een webshop aan het door kijken bent en zonder dat ze bij elkaar op de pagina staan, weet je gewoon dat de items die je gezien hebt bij elkaar passen? In dit geval had ik dat met deze twee items. Love at first sight match at first sight!

Als eerst zag ik dit prachtige taupe kleurige horloge. Nooit eerder heb ik taupe in combinatie met rosé goud gezien, maar dit is echt een perfecte match. Het horloge is 4,3 centimeter waardoor het een prima grootte is. Opvallend, maar toch nog subtiel. Het bandje is soepel en heeft zes verstel gaatjes.
Het stond al vast dat ik het horloge wilde, maar op een hele andere pagina kwam ik deze armband tegen. Gelijk dacht ik terug aan het horloge en zag deze twee al helemaal samen voor me. Het armbandje is goud met een prachtige roze/witte steen in het midden. De zwarte details passen weer erg leuk bij de lettertjes in het horloge. Deze armband heeft geen sluiting en dat is wel iets om op te letten met dunne of dikke polsen. Ik knijp de armband gewoon een beetje bij elkaar en dan past 'ie prima.
Zie hier mijn prachtige items bij elkaar. Zijn ze niet voor elkaar gemaakt?
Match made in heaven!
Het horloge is €12,95 en vind je hier
De armband is €5,95 en vind je hier

Wat vind jij van deze combinatie?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op
youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

29 opmerkingen:

 1. Deze twee parels passen inderdaad ontzettend goed bij elkaar. Ik vind ze allebei echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het horloge en het armbandje erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een prachtige combinatie! Ik hou ervan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig horloge. Het is inderdaad een match made in heaven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ze zijn beide heel erg mooi en de match is echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind met name het horloge erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb toevallig onlangs een bruine horloge van Beautiful Bijoux gekocht en twijfelde nog over dit horloge haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie combi inderdaad, goed gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk horloge met dat rose goud, daar raak ik echt niet op uitgekeken. Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een onwijs leuke combi.....hebbe hebbe hebbe...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie combi! Ik vind je horloge echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke combi zo. Rosé kleur is zo mooi ♡ Ik wil mijn rosé kleur collectie uitbreiden hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw,ik ben vooral fan van het horloge want wat is 'ie prachtig! Ik kan me voorstellen, dat je daar direct verliefd op werd! En voor de prijs hoef je hem ook niet te laten liggen haha :) Fijn weekend! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw prachtig!! Staan geweldig bij elkaar! Die kleurencombinatie is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi horloge zeg! En past inderdaad leuk bij de armband!

  www.reinadelamoda.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie combinatie! Ze passen inderdaad goed samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha, ja dat gevoel ken ik! De match is super pretty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, wat een prachtige combinatie en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ze zijn echt erg mooi! Taupe in combinatie met rose goud is inderdaad zo mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat staan ze mooi samen! Heel erg pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, ze zijn erg mooi!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Toen ik dit artikel las dacht ik: mmm...vast een duur horloge, maar ik was zo verbaasd over de prijs. Valt zo erg mee en super budgte. Ik vind 'm prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen