mijn indianen oorbellen

vrijdag 16 oktober 2015

Oké, toen ik deze oorbellen bestelde in de webshop van Beautiful Bijoux had ik stiekem geen idee waarom ik dat eigenlijk deed. Het was dan wel love at First sight, maar eigenlijk had ik stiekem geen idee of ik het überhaupt wel zou dragen. Het is heel anders dan dat er normaal bij mij past… Wat dacht ik?


Toen het pakketje binnen kwam, dacht ik er nog precies hetzelfde over. Inderdaad, niet helemaal mijn ding maar zeker wel iets wat ik een kans wil geven. Hoe langer ik foto’s ging maken hoe meer verliefd ik er op werd. De oorbellen bestaan uit zo veel verschillende elementen dat je ze wel leuk moét vinden.

De oorbellen vind ik er zelf heel boho-achtig uitzien en zijn echt goeie opvallende oorbellen. Zeker iets waarbij je de rest rustig zou moeten houden. De veertjes in combinatie met de bruine tinten zijn prachtig en het ene rode kraaltje maakt de oorbellen helemaal af.

Tijd om ze in te doen, het eerste wat mij opviel aan deze oorbellen is hoe onwijs licht ze zijn. In tegen stelling tot mijn vorige oorbellen die ik bestelde (de goddess oorbellen) voel ik deze helemaal niet zitten. Na een halve dag merkte ik al niet eens meer dat ik ze in had en dat maakt de oorbellen nog beter. Niks vervelender dan het gevoel hebben dat je oorlellen uitscheuren.

Dit is toch weer een wijze les geweest voor mezelf dat eerste indruk lang niet altijd goed is. Deze oorbellen heb ik al vaak met plezier gedragen en krijg nog erg vaak complimentjes. Helemaal leuk!
 
Wat vind jij van deze oorbellen?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca 

25 opmerkingen:

 1. Ik zou ze zelf ook niet gekocht hebben, maar eenmaal in vind ik ze wel heel leuk bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net niet mijn kleur, maar ik vind ze erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo los dacht ik meh, maar eenmaal in vind ik ze erg schattig. Inderdaad met het boho effect waar ik op dit gebied erg van houd! Leuke foto's ook weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   In dacht ik inderdaad ook ineens heel anders erover, gelukkig maar!

   Verwijderen
 4. Ergens vind ik ze wel heel bijzonder en stoer! Ik weet alleen niet of ik ze zelf wel zou dragen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat dacht ik ook, maar ik merk dat ik ze toch echt meer draag dan ik had gedacht. Ze zijn zo lekker licht en past bij heel veel kleding items

   Verwijderen
 5. Ze zijn mooi!! Staan inderdaad beter als dat je zou denken, hele leuke kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zou ik ook op het eerste gezicht nooit kopen, maar toch vind ik ze je goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je ze zo ziet, zou ik ze ook niet meteen kopen, maar ze staan je wel super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had precies hetzelfde! Ik dacht wow die zijn zo mooi! En precies daarna: zal ik ze wel dragen? Ze staan je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn echt heel cool! Staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn wel heel leuk als je ze draagt, ook ik heb soms wel dat iets heel leuk staat wat ik eigenlijk niet van te voren verwacht had...leuke verrassingen zijn dat altijd

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze echt heel leuk! Ik merk wel dat ik toch steeds bij mijn gouden oorknopjes terugkom ook al heb ik nog zulke mooie oorbellen in mijn stash. Dat ze zo licht zijn klinkt als een groot voordeel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze wel leuk, zou ze ook best kopen maar of ik ze dan uiteindelijk zou dragen betwijfel ik. Echt een twijfeldingetje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh ze staan je prachtig zeg! Je hebt een super leuke blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw ziet er goed uit staan mooi bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze leuk hoor! Ik denk dat ik ze ook wel zou dragen. Misschien inderdaad niet gelijk dat ik denk WAUW maar ze zijn echt wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook niet wat ik zou uitkiezen, maar vind het bij jou wel leuk staan :) Een keer wat anders dan anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind ze ook erg leuk! Weet niet of ik ze snel zelf zou dragen, maar leuk zijn ze wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind deze oorbellen echt super bij je passen, staat mooi bij je haarkleur! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah ik vind ze echt heel erg tof, ze zijn ook super leuk te combineren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit zijn hele leuke oorbellen, staat je ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ze zijn prachtig! Ja, heel mooi! Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen