niet een echt meisje meisje

dinsdag 20 oktober 2015

Ik ben een meisje meisje, maar toch ook weer verre van. Ik houd van make-up en mijn haar 20 minuten lang krullen terwijl ik weet dat het maar 3 uur houd. Ik blijf het doen. Maar tegelijkertijd houd ik er ook van om in een té lelijke trui met een té lelijke knot gewoon te boeren na een glas cola. Soms denk ik, nee Rebecc.. dit kan echt niet. Maar hey, ik ben nou eenmaal niet echt een meisje meisje.

Zo zijn er genoeg dingen waardoor ik ook merk dat ik dus toch niet helemaal in categorie girly-girl pas.
 
Het kan me niet schelen wie A is.
Ik weet dat de hele wereld al lang weet wie A is, maar mij kan het nog steeds niet schelen. Die hele serie genaamd Pretty Little Liars heeft mij nog nooit aangesproken. Sowieso ben ik een beetje anti-hype. Als iets zó populair is dat ie-der-een het er over heeft, vind ik het vaak geen zak aan. Net zoals Twilight en Harry Potter. Zo niet mijn ding. Leuk dat jullie het nu weten, dan hoef ik er tenminste geen blogposts meer over te lezen hihi.
 
Online shoppen vind ik drama
Het idee van online shoppen vind ik heerlijk. Koffie, weer die lelijke knot en oversized trui die al lang niet meer kan en gaan met die banaan. Niemand die je ziet. Ik begin altijd vol goede moed met Forever21 of Boohoo, maar als ik dan zie dat er 30 pagina's met alleen maar dood normale shirtjes zijn krijg ik al de kriebels. Met 3 items in mijn mandje druk ik dan maar gewoon weg, want voor die drie items ga ik echt niet mijn scanner zoeken om te betalen. Doei.

Pinterest net zo
Daar waar meiden uren kunnen struinen op Pinterest en hun eigen bord vol pinnen (dat kan toch, of zeg ik nu iets raars?) vind ik het een verschrikkelijke website. Heel soms wanneer ik een lekker taart recept zoek vind ik het wel leuk, maar ik ga echt niet verder dan een paar plaatjes voordat ik het al gehad heb.

Muizen zijn schattig
De meeste meiden gaan all drama queen wanneer ze een muis -of rat- zien lopen. Of het nou in de verte is of iets dichterbij. Ik niet, ik vind het schattig en zou ze soms zo willen oppakken en knuffelen. Niet dat ik dat doe want ik wil liever geen ziektes en ik denk ook niet dat zo een muis er op zit te wachten, maar bij wijze van zou ik het kunnen.

 Al met al geen shockerende dingen, maar vond het toch wel grappig om te delen.
Ik ben benieuwd wat jullie het tegenovergestelde maakt van een girly-girl.

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca
 
 

24 opmerkingen:

 1. Ik hou ook van make-up en ik vind het ontzettend leuk om te shoppen! Maar sporten zoals ballet is helemaal niks voor mij, doe mij maar keihard kickboksen. Of tassen of schoenen sparen? Ik ben al happy met één tas en een paar sneakers. Ik kan me dus ook wel herkennen hierin haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel en zo veel herkenbare punten! Ik ben wel meer van de kleding dan make-up en ik ben een echte meid als het aankomt op hakken, maar ik hou ook van boeren en heerlijk op de bank ploffen met een paar lelijke sokken! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha leuk! Ik had juist wel gedacht dat je een meisje meisje bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel om te lezen! Ik ben ook helemaal niet zo van Pinterest, ik kijk er eigenlijk nooit op haha! Hetgene wat mij niet zo interesseert (wat de meeste meisjes-meisje wel hebben) zijn schoenen! Ik vind dat helemaal niet boeiend of leuk om te kopen en geef er dan ook liever niet teveel geld aan. Aan make-up daarentegen dan weer wel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel! Alleen getsie muizen zijn zó niet schattig ;-). Super toffe foto ook die laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk artikel! Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit op Pinterest heb gezeten. Nog nooit, weet niet eens hoe die hele opbouw van die website eruit ziet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha leuk artikel! Ik ben als de doods voor muizen en ik houd van pinterest. Maar ik zit nu wel lekker in een te grote trui en zonder make-up deze reactie te tikken haha. Oh, en ik ging afgelopen weekend naar een voetbalwedstrijd. Maar tegelijkertijd houd ik ook van jurkjes en hakken. En mijn geld gaat voornamelijk op aan make-up hihi. Dusja :')

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk om iets te lezen van een niet meisje-meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mij kan het ook helemaal niet schelen wie A. is, ik kijk niet naar Pll en zal dat ook nooit doen! Online shoppen is gewoon echt een drama, hahah! Als ik zie dat er meer dan 30 pagina's zijn, begin ik er zelfs niet aan! #BeetjeLuiIsOke (;

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk zeg om te lezen. Ik ben ook niet zo van de hype's dus ik kan mij daar helemaal in vinden. Ik ben wel gek op Pinterest vanwege de vele nail arts die ik daar als inspiratie vind ;-) En ja online shoppen dat ervaar ik hetzelfde als jij, terwijl ik bij andere altijd zie dat ze zo goed slagen...wat doe ik verkeerd?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te lezen. Ieder mens is uniek en gelukkig zijn er veel meer smaakjes dan jongen, meisje, jongen-jongen en meisje-meisje. Er zijn vele andere schakeringen en ik ben dan ook helemaal niet verbaasd dat je geen 'meisje-meisje' bent, net zo min als ik een man-man ben 😃

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha super leuk artikel! Leuk om te zien. Zo zie je maar weer dat elk mens verschillend en uniek is. Mij boeit het trouwens ook geen zak wie A. is. Maar daarnaast ben ik wel een beetje verslaafd aan online shoppen en Pinterest ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit is zo herkenbaar voor mij! Ik ken A. ook niet, online shoppen en pinterest? Nee. Ik ben ook geen drama queen als ik een muis zie, maar het is niet zo dat ik ze schattig vind

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te lezen! Ik ben zo'n meisje die gek is op online shoppen en muizen vaak stiekem toch wel eng vind, maar Pinterest vind ik dan weer niet zoveel aan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel leuk geschreven. Muizen en spinnen vind ik niet eng, ik ben een voormalig Pinjunkie en draag het liefst boyfriendjeans MAAR ik ben wel vrouwelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahaha te leuk! Mij kan A ook echt niks schelen! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. haha geweldig het interesseert mij niet wie A is, haha heel droog.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heeel erg leuk om te lezen haha! Bij sommige dingen kan ik je best begrijpen hoor, en je hoeft ook echt niet altijd een meisje-meisje te zijn :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Superleuk om te lezen! Join the club! Mij interesseert het ook niet wie A is, ik zit niet op Pinterest, muizen zijn inderdaad schattig en ik rijd ook nog motor, haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Haha leuk artikel! Ik vind online shoppen juist heerlijk! Zoveel meer overzicht dan in de winkel. X

  BeantwoordenVerwijderen
 22. haha, leuk om te lezen en ik hield altijd wel van online shoppen maar bijna altijd valt alles tegen dus ik ga het nooit meer doen, echt de stad in gaan is gewoon veel leuker <3
  ik ben het eigenlijk eens met al je punten eens behalve over de muizen, ik vind ze echt niet schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel erg leuk geschreven! Ik ben een echt meisje-meisje, altijd al geweest, maar ik ben geen tut. Ik ga gerust zonder make-up de deur uit, ik wil best een wesp of spin weghalen (tenzij hij heel dik is, ieeeh), ik speel graag met mijn konijnen/cavia's buiten en ja dan word je vies. Ik kan best tegen een pijntje en als mijn nagel breekt: jammer maar helaas. Haha, maar ik ben gek op make-up, mooie kleding, schoenen en tassen en ik kijk heel graag girly series zoals PLL of Gossip Girl.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh wat een heeerlijk artikel. Ik wist niet dat jij zo geweldig kon schrijven, ik geniet ervan! Ik ben echt een meisjemeisje (denk ik) ook al houd ik ook van geen makeup op hebben en een verschrikkelijke trui aan hebben (frozen trui bijvoorbeeld. Ik zeg gewoon doen en niks van aantrekken HA HA) dus ja kan mij helemaal in jou vinden!

  BeantwoordenVerwijderen