Parijs vlog dag 4 || Winkelen in Les Halles

zondag 18 oktober 2015

Deze dag begon het met ontzettend veel regen en wind. Het was in mijn hotel kamer net een spookhuis zo eng  klonk het. Op deze dag had ik geen idee wat ik wilde doen dus besloot ik te googlen op ''wat te doen in Parijs op zondag'' en ''beste plek voor grote winkel ketens in Parijs.'' Ik kwam uit bij shopping center Les Halles en wist dat ik daar al 3 keer voorbij was gereden met de metro. Vier verdiepingen hoog (of eerder gezegd laag, want het is allemaal ondergronds) Van Kiko en Sephora tot aan New Look en een Pretzel kraam. Shopping Walhalla!

Het shopping center ligt bij metro station Les Halles en je loopt er zo rechtstreeks naar toe. Het ideale plekje om te shoppen in Parijs op een regenachtige dag. Als je hier niet kan slagen dan weet ik het ook niet meer!
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

6 opmerkingen:

 1. Zo'n shoppingcenter is wel echt ideaal, shopt altijd veel fijner als het overdekt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke vlog! Je vest is mooi en lekker comfy volgens mij ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou daar nu ook wel willen shoppen hihi! Super leuke vlog!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wederom een leuke vlog! Ik heb ook gevlogd begin van de week, voelde zo awkward haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je ook vlogt, Rebecca! Heel leuk om te zien en tof dat je in Parijs was!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer van de regen maar leuk om te zien dat je je toch zo heb vermaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen