wat ik ''allemaal'' kocht bij Sephora

woensdag 14 oktober 2015

Toen ik naar Parijs ging, kon een bezoekje aan de Sephora niet ontbreken. Sinds dat wij er geen meer hebben in Nederland zie ik het als een uitdaging er altijd een op te zoeken op vakantie. Achteraf baal ik van wat ik allemaal niét heb gekocht, maar ben ik wel blij met wat ik wel heb gekocht.

Als aller eerst kon ik het niet laten om deze Mascara te kopen. De Roller Lash van Benefit. Voor €26,00 een mascara kopen vond ik ergens belachelijk, maar ik had er zo veel goeds over gehoord.. De volgende ochtend kon ik niet wachten deze te gebruiken en man, wat valt die tegen zeg. Zeker geen €26,00 waard! Balen!
 
Ik ben dól op oogmaskertjes. Van die heerlijke koude pads voor onder je ogen, die ideaal zijn wanneer je het iets te laat hebt gemaakt de vorige avond. Ze hadden ontzettend veel varianten maar ik ging voor de parel variant. Voor €3,95 wilde ik er wel eens eentje proberen. Nog geen ervaring mee, maar daar komt snel verandering in.
 
Iets wat ik heel graag gebruik maar bijna nooit aanschaf zijn nagelstickers. Deze van Sephora eigen merk kon ik echter niet laten liggen. Ik ben dol op bloemenprint en de kleurencombinatie is perfect voor de herfst. Helaas vallen nagelstickers me vaak tegen qua kwaliteit, met deze ben ik nog niet bekend maar voor €8,95 hoop ik toch wel dat het een beetje goed blijft zitten.
 
Als laatst, mijn allereerste Nars product. Namelijk de prachtige Albatros highlighter. Al ruim drie jaar wilde ik deze hebben, maar de gierigaard in mij liet het nooit toe om te kopen. Tot nu... Ik heb 'm! €32,00 voor een highlighter deed een beetje pijn, maar nu ik 'm eenmaal heb voel ik daar toch niks meer van hihi. Tot nu toe nog niet de gelegenheid gehad om het te gebruiken, maar ik kan niet wachten!
 
Dat waren dan ''al'' mijn aankopen die ik deed bij de Sephora.
Een beetje spijt dat ik dat prachtige smokey palette van Urban Decay niet gekocht heb, maar hey..
 
Wat is jouw laatste aankoop geweest bij Sephora?
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca


33 opmerkingen:

 1. Ik kom nooit bij Swphora. Maar die nars albatross blijf ik ook prachtig vinden. Ik heb die roller lash ook overwogen maar ik kon het niet haha. Budget mascara's doen het bij mij ook hartstikke prima. Jammer dat ie tegenvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Sephora is zo fijn <3 Mooie items heb je meegenomen uit Parijs! Vooral Albatros is prachtig, van die aankoop ga je vast geen spijt krijgen! En wat onwijs jammer dat de mascara zo tegenvalt, dat had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Ik heb gehoord dat je de Roller Lash meer moet gebruiken en dan komt er echt verschil in je wimpers. Ik ben benieuwd wat je van de rest vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas gebruik ik 'm ongeveer al drie weken en zie nog helemaal niets veranderd..
   Erg jammer!

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat je bij Sephora bent geweest! Het is voor mij al zo lang geleden, nog steeds jammer dat ze weg zijn uit Nederland..:-( Ik wilde die mascara ook graag proberen maar wat jammer dat ie zo tegenvalt zeg! Zeker voor dat geld is dat zonde. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik mis Sephora! Die highlighter van Nars, wat zou ik die toch graag aan mijn collectie willen toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral je laatste aankoop <3 <3 Ik vind Sephora zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen! Wel jammer dat de mascara niks was, hij kostte toch even €26,00.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke aankopen! Ik was inderdaad ook ontzettend benieuwd naar die mascara! Heb al een paar keer op het punt om hem aan te schaffen, maar he! Wat balen dat ie zo ontzettend tegenvalt! :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer dat die mascara tegenvalt, dan is 26 euro echt wel zuur uitgeven... Zelf ben ik nogal van budget make-up aangezien ik daar niet echt mee bezig ben, dus in Sephora ben ik nog nooit binnen geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben heel erg benieuwd naar je nagelstickers! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tof dat je in Parijs was. Jammer dat de mascara zo tegenviel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke aankopen! wel balen van die mascara zeg... die nars highlighter heb ik ook gekocht vorige maand, toen ik in amerika was!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jou staat ook alles!! Mooie setting zo! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie spulletjes heb je gekocht! Alleen wel balen van de mascara..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben stiekem jaloers hoor! Albatros lijkt me práchtig! Ook de nagelstickers zien er mooi uit, ben benieuwd naar meer foto's daarvan als je ze hebt gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nice dat je hem Albatross hebt kunnen bemachtigen! Toen ik er was, was 'ie uitverkocht :( Ik heb toen maar Deeptroath meegenomen, een heel ander product haha maar een erg mooie basic blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh die nagelstickers, zo'n leuk motiefje! En nars albatross is zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh, geweldig! Ik ben stiekem wel jaloers :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Kom nooit in deze winkel en weet ook amper wat ze er allemaal verkopen, meer dan ik dacht als ik het zo zie. Die nail-art ziet er tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aaah, die mascara van Benefit <3 Love.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat jammer dat de Roller Lash tegen valt! Ik vind het ergens wel jammer dat we geen Sephora hier hebben, maar aan de andere kant is het wel een stuk beter voor m'n portemonnee! NARS Albatross moet ik echt even een keer zelf swatchen, ben zo benieuwd naar de glans op mijn huidskleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ahh, Albatross is zo mooi! Je gaat er geen spijt van krijgen. Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ohh, die highlighter ziet er zo goed uit! Ik kom eigenlijk nooit bij Sephora.... Aangezien ik ook een kniepert ben wat dat betreft, koop ik sneller dingen bij Douglas of simpele drogisterijen als Kruidvat en Etos :). Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke items heb je gekocht lieverd! Balen van die mascara. Zonde geld dus. Verder is je NARS highlighter echt prachtig! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke aankoopjes! Oh de highlighter van NARS lijkt me prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ben alleen heel jaloers op je Nars Albatros! Over de mascara van Benefit hoor ik zoveel verschillende dingen, zonde! Zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw gaaf!! Die Nars highlighter vind ik zo mooi! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Prachtig die highlighter! Waarom komt sephora niet terug.... Huilen!

  BeantwoordenVerwijderen