#26 laat een tattoo zetten

zaterdag 28 november 2015

Als het aan mij ligt, dan heb ik een mega sleeve op mijn arm . Geld is één ding wat mij tegen houd, samen met inspiratie en toch wel een beetje mijn gezonde verstand. Mam, pap, wees niet bang ik zal dit nooit doen. Toch staan er twee tattoo's al een lange tijd op mijn wishlist en één daarvan heb ik dan eindelijk! Ook staat het in het boekje 100 dingen die een vrouw eens in haar leven moet hebben gedaan, win win dus.

Dit is niet mijn eerste tattoo, ik heb er al eentje maar daar spreken we gewoon maar niet over oké? Laten we het er op houden dat dit mijn eerste is en dat mijn rug dus nog gewoon blanco is. Deal? Moving on, mijn tattoo;

Dit is dan mijn nieuwe tattoo. Nee, hij is niet onafgemaakt, de tattoo is gewoon klaar. I am.
Maar wat ben ik dan? Ja gewoon.. Ik ben, en dat is meer dan genoeg. Ik ben....
Hier heb ik helemaal geen uitleg voor en dat heeft deze tattoo volgens mij ook helemaal niet nodig. De tattoo wilde ik heel graag op mijn arm, ik koos de binnenkant van mijn linkerarm, zodat het dicht bij mijn hart geplaatst werd. Heel diepgaand, maar zo is het precies hoe ik het wilde.

Het lettertype heb ik gewoon via Dafont.com gezocht, na maanden allerlei lettertypes hebben vergeleken kwam ik uit bij deze en is nog door de tattoo artist zelf een beetje aangepast. Heel basic, met een klein beetje sierlijkheid. Ik ben niet van de poespas en vind dit meer dan genoeg.

De tattoo plaatste ik bij Roxy Tattoo's in Almere en ben heel erg blij met dit resultaat.

Als je niet van tattoo's houd, begrijp ik dat best. Je houd er van of je houd er niet van.
Toch zit ik niet te wachten op negatieve reacties en vraag ik je dus om die voor je te houden.

Heb jij ook tattoo's?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

25 opmerkingen:

 1. Ik heb geen tattoo's en zal er ook nog één gaan nemen.. gewoon niet zo mijn ding. Toch vind ik tattoo's bij anderen vaak wel mooi. Jouw tattoo vind ik mooi, waarom? Omdat je omschrijft waarom hij bij je past en dat je er blij mee bent.. Is dat niet het aller- allerbelangrijikste? Stiekem maak je me nu wel erg nieuwsgierig naar die 'niet bestaande' tattoo, ergens op je blanco rug ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog geen tattoo, maar wil er volgend jaar wel een laten zetten met de naam van mijn dochtertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb geen tattoo maar ik wil er wel graag een!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb niet zoveel met tattoos, maar bij anderen vind ik het vaak wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf niet zoveel met tattoos maar heel af en toe kom ik een tattoo tegen die ik echt mooi vind. Bijvoorbeeld de hartslag die een vriendin van mij op de binnenkant van haar arm heeft, of die van jou. Ja dit vind ik erg mooi! Subtiel en een mooie betekenis. En je kunt hem ook makkelijk verbergen als je dat zou willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat gaaf zeg, ik zou ook nog wel een kleintje willen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi hoor! Ik zou zelf ook super graag een tattoo willen, maar dan wil ik ook meteen een redelijk grote en dat kost zoveel geld. Omdat ik het dan ook meteen écht heel super goed gedaan wil hebben door een hele goede tattoo artist. Staat zeker op mijn bucketlist

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi. Een tattoo met vele betekenissen, net waar jij op dat moment behoefte aan hebt, eigenlijk. Je kunt er van alles achter invullen. Zelf hoef ik niet per sé een tattoo, maar wat niet is kan nog komen natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hijs is prachtig geworden meis! Zelf vind ik subtiele tattoo's erg mooi. Ik heb op het moment nog maar 1 tattoo maar wil er graag meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ikzelf heb geen tattoo maar zou er binnen een paar jaar wel eentje willen. Je tattoo in trouwens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb vroeger altijd gezegd: Ik neem nooit een tattoo! En tegenwoordig ga ik steeds meer van tattoos houden :P Zeker van die teksten of woorden op je arm of bij pols vind ik prachtig. Eigenlijk net zoiets als wat jij hebt, die is echt pretty. Ik durf zelf alleen nog niet de stap te nemen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf! Ik heb zelf ook een tattoage en ben er nog steeds er blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, heel erg mooi! Simpel, maar hij staat er wel! Prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind hem heel erg mooi! Toch een beetje simpel, maar daardoor juist heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind hem prachtig! Ik heb er 1, aan de binnenkant van mn pols heb ik het woord fighter. Ik wil sowieso nog meer tatoeages.. maar 1 die ik wil is nu onmogelijk op de plek die ik wil en ik hoop zo dat t ooit wel kan.. dat ik die nog uitstel

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super mooi! Juist door de eenvoud <3 Ja, ik ben fan van je nieuwe tattoo. Oh, en ik ben benieuwd naar die ander hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Less is more! Ik vind hem echt heel mooi en snap de achterliggende gedachte helemaal. Ik wil zelf ook graag een tattoo, maar ik twijfel nog door verschillende redenen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind hem echt mooi! Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij er blij mee bent en volgens mij ben je dat ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind hem echt prachtig Rebecca! Nu begint het bij mij ook wel weer te kriebelen om een tatoeage te laten zetten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind hem echt heel mooi, simpel en zonder poespas! Ik vind het lettertype ook heel goed uitgekozen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind hem echt heel gaaf! zelf durf ik geen tattoo te zetten bang dat ik er spijt van krijg... zolang ik het niet durf ga ik het ook niet doen. ik wil er 100 procent achterstaan!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jahhhh dit vind ik een aparte tattoo , op een aparte plaats. subtiel en toch ook opvallende door de simpelheid......Ik heb een vrij grote tribal op mijn kuit en ben er na al die jaren aan gewend dat hij er zit, hij hoort gewoon echt bij mij....

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie tattoo, ook een heel gave plaats!

  BeantwoordenVerwijderen