''Herfst'' shoplog 2015

zaterdag 14 november 2015

Mijn eerste herfst shoplog van 2015, niet zo gek want de herfst is nog maar net begonnen. Ondanks dat ik niet mega goed geslaagd ben, heb ik toch wat leuke items gescoord bij Forever21, Zara, Bershka, H&M en New Look. Kijk je mee?

Het eerste item wat ik kocht was een twijfel geval. Zou deze kleur mij wel staan? En wat is het eigenlijk voor kleur? Rood, oranje... Of is het een soort roest kleur? Ik heb geen idee, maar ben toch blij dat ik dit vest kocht bij Forever 21. Met drie kwart mouwen en een lichte stof zit dit vest echt heerlijk.

Bij New Look kocht ik dit vrolijke, wijn kleurige shirt. Niet bepaald herfst als je het zo ziet zonder mouwen, maar mede door de kleur is dit juist wél geschikt voor de herfst. Ik droeg dit shirt eerder met een khaki vest en tot mijn verbazing waren de kleuren erg leuk bij elkaar. Voor dit shirt betaalde ik €11,00

Oké, een crop top.. Ook niet geschikt, maar de stof van deze top was zo fijn. Het is ontzettend dik en stevig en aangezien ik een kokerrok gekocht had, wilde ik nog een mooie cropped top. Deze kocht ik ook bij de New Look en was maar €5,00

Deze top. Ik ben verliefd. De stof is van dat pak stof, snap je wat ik bedoel? Ik heb geen idee of dat een naam heeft, maar pakken zijn er van gemaakt. Ik krijg er gelijk een net gevoel bij haha. Het decolleté is iets lager uitgesneden dan normaal, maar is alsnog erg chique. Zou het echt alleen door het stofje komen? Ook deze kocht ik bij de New Look, voor €13,00. Op de foto met het vest boven aan heb ik de top aan, maar is niet duidelijk te zien hoe de top echt valt.

Surprise! Een trui! Truien en ik zijn echt beste vrienden. Het liefst leef ik er het hele jaar in en ondanks dat mijn kast overspoelt, blijf ik ze kopen. De meeste zijn huge en vormloos en wilde nu toch wel eens een iets meer aangesloten versie. Deze witte van Bershka kwam dicht genoeg in de buurt en daarom ging deze voor €18,00 met mij mee naar huis.

(misschien voortaan eerst even strijken) Weer een twijfel geval.. Dit okergele vest van de Zara vond ik aan de prijzige kant voor een redelijk simpel vest. Maar omdat de kwaliteit zo goed aan voelt en het een heerlijk dik vest is, ging deze toch met mij mee. Ik betaalde voor dit vest €27,00. Ondanks de twijfel ben ik blij met mijn aankoop.

Al laatst kocht ik nog een zwarte highwaist kokerrok bij de H&M. Helaas zag ik de X niet voor de S en heb ik dus de verkeerde maat afgerekend. Oeps. Ik betaalde voor deze rok €19,95 en heb de bon niet meer dus wie weet val ik nog af -yeah right-

Dat was het dan. Truien en vesten nooit genoeg!

Heb jij ook een bepaald kledingstuk wat je maar blijft kopen?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

38 opmerkingen:

 1. Leuke items heb je gekocht, vooral dat okergele vest van Zara vind ik mooi :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind beide vestjes heel leuk! Staat je allemaal erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind alles mooi! Haha, je bent goed geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items heb je gekocht! Ik vind je vestjes super tof. Ik heb iets met zwarte kokerrokken ;) Daar heb ik er nu al een paar van. Als die rok niet past, zou ik gewoon teruggaan naar een h&m filiaal en de situatie uitleggen. Dikke kans dat je de rok gewoon om mag ruilen! (heb ik ook wel eens gehad haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de rok gehaald met contant geld helaas, ik heb het verhaal al uitgelegd maar werd niks mee gedaan, ik had echt de bon nodig werd mij verteld. Zo balen!

   Verwijderen
 5. Oeh, je witte vestje van Bershka is echt heel mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, leuk een herfst shoplog met heel veel tops! De zwarte top van New Look vind ik heel mooi <3 De rok ook! Balen zeg dat je de X niet zag -_- Zulke acties heb ik heel vaak in de Primark, dan kijk ik naar de maat van het verkeerde land, zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa! OF dan kijk je op de maat die op de hanger staat ipv de maat in het kleding zelf ... En daar kom je pas in het pashokje achter..

   Verwijderen
 7. Wat een hoop moois! Wel heel jammer van je rok, kan je ook niet met je rekeningafschrift terug gaan? Bij ons in de winkel kan dat wel altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke items, vooral de tweede top vind ik gaaf!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je toch een leuke stijl <3 Ik vind alle items leuks maar ik ben vooral verliefd op de rode top, HEBBEN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh lief, dankjewel!
   Stiekem vind ik dat ook mijn leukste aankoop ^^

   Verwijderen
 10. Oeh, wat een super leuke items. Ik heb ook super veel zin om te shoppen haha.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige shoplog, die vesten zijn zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Leuke stijl heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, dat vest van de Forever 21 vind ik echt heeeeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk hoe je je foto's hebt gemaakt. De achtergrond is echt super gezellig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat eerste vest is zó leuk! De kleur staat je wel hoor, niet meer twijfelen! Ik en truien, dat is echt dikke liefde, haha! Die van Bershka ziet er superleuk uit! Jammer dat je de foute maat kocht bij die kokerrok!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel toevallig had ik gister het vest aan en twijfel inderdaad niet meer, dankjewel!
   blij dat ik niet de enige ben met truien liefde hihi

   Verwijderen
 16. Ik vind dat je echt goed geslaagd bent! Vooral dat vest vind ik leuk..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je croptop vind ik erg leuk! Wel beetje zomers, maar ach ;) Ik kan schoenen blijven kopen. ondanks dat ik iedere keer zeg even niets meer te kopen. Zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een super leuke kleren! Dat zwarte topje met dat pakstof is echt super leuk met dat roodachtige vest!! Ziet er goed uit Rebec!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh de gestreepte crop top is echt geweldig...niet geschikt, maar wel geweldig om te hebben......wel balen zeg dat de rok niet past en je het bonnetje niet meer kunt vinden...zulke dingen heb ik soms ook, daar word je niet vrolijk van...Ander filiaaltje proberen? of nog een kopen, de te kleine terug brengen op bonnetje van de passende? of heet dat een soort van boerenbedrog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha daar heb ik ook aan gedacht! Maar ze controleren de nummers op het bonnetje en dan zien ze dat het niet klopt :')

   Verwijderen
 20. Allemaal super mooi! Ik ben helemaal weg van je okergele vestje! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hahahah het ligt gewoon aan de rok! Ik heb precies dezelfde rok bij de coolcat gekocht, ik had ook de x voor de S niet gezien.. Zijn we blond? Haha. Gevolg van dit verhaal: op mn sweet 16 gevallen, en split scheurde uit oepssss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah oh nee! Oké ik denk dat wij inderdaad een beetje blond zijn..
   Ik hoop dat je thuis was toen het scheurde..

   Verwijderen
  2. Haha nope, maar het was donker gelukkig! Maar geloof me, ik heb nog nooit zo hard gelachen ;)

   Verwijderen
 22. Mooie aankopen! Jammer dat je de rok niet in de juiste maat gekocht hebt. Ach zulke acties hebben wij vrouwen volgens mij allemaal wel eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtige items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wat jammer van die rok:( wel mooie vesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een prachtige spullen! Ik vind vooral de zwarte top erg mooi! Ook mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik zou alles meteen aan kunnen trekken, helemaal mijn smaak! Volgens mij moet ik ook bij New Look gaan winkelen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke items heb je weer gescoord zeg vooral die witte trui van de bershka

  BeantwoordenVerwijderen