Oorbellen met marmer effect

vrijdag 20 november 2015

Marbel is niet meer weg te denken. Het word massaal gebruikt in interieur, als hoes voor je laptop en telefoon en uiteraard blijven de sieraden niet achter. Al eerder liet ik deze prachtige ketting zien met een marmer effect. Ik ben dól op deze trend en daarom bestelde ik deze oorbellen!

De oorbellen in kwestie zijn er in verschillende kleuren, de drie meest neutrale kleuren vond ik het mooist en gelukkig zijn ze net zo mooi als op de webshop. De oorbellen zijn als je het mij vraagt erg apart en had ze stiekem iets kleiner verwacht. Gelukkig zijn de oorbellen niet zwaar, wat je wel zou denken als je ze zo ziet.

De grootte van de oorbellen ben ik niet helemaal gewend en is toch wel eventjes wennen. Maar als ik de rest basic houd -wat ik eigenlijk altijd heb- vind ik de oorbellen erg leuk staan. Zo heb je helemaal niet veel nodig en heb je goeie eyecatchers die, door de vele verschillende kleuren, bij bijna elke outfit passen. Ik vind ze leuk!

Deze 'Egypt' oorbellen bestel je bij Beautiful Bijoux voor slechts €3,95 per paar
Verder ook nog verkrijgbaar in het blauw.
Ben jij al het marmer al zat? Of vind je het nog net zo leuk als ik?
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
Liefs,
Rebecca

24 opmerkingen:

 1. Ooh die zijn mooi. Ik heb geen gaatjes dus ga ze ook niet bestellen (duhh).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol op de marble trend, ondanks ik zelf (nog) niks in bezit heb van marble. Ik vind de oorbellen erg mooi, maar ik heb geen gaatjes hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw! De oorbellen vind ik echt heel gaaf! Alleen wel een beetje te groot, haha! Ik snap dat je er aan moet wennen! Toen ik ze op de eerste foto zag, had ik ook verwacht dat ze iets kleiner zouden zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die vind ik gaaf!! Staan je ook super en marmer is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe oorbellen! Helaas kan ik niet tegen oorbellen en krijg ik er ontzettend jeuk van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een beauty's. Die je in hebt staan ook prachtig bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn best groot inderdaad! Maar ik vind het wel tof staan hoor, voor jezelf is het denk ik altijd gekker... ze zijn ook leuk!! Het marmer ben ik nog niet zat, en heb dit zelfs verwerkt in mijn stageverslag (hopelijk vind het dan ook nog leuk, haha, maar het blijft altijd een risico!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze erg tof maar inderdaad ook wel erg groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn erg leuk! Ik zat ook te twijfelen. En tja, had ze ook meer als nopjes verwacht :-) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een gave oorbellen! Je foto's zijn weer zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Marmer is zo onwijs tijdsloos, dat kan eigenlijk nooit vervelen...mooie oorbellen zijn het...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die zijn mooi! Ik dacht dat ze klein zouden zijn maar deze maat is perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi! :) Ik had ze wel liever wat kleiner!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke oorbellen zijn dit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze super gaaf! En de marmer look ben ik ook nog lang niet zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zeker mooie oorbellen en inderdaad wat je zegt. Op de foto gewoon lijken ze veel kleiner als dat je ze in hebt. Maar zeker niet verkeerd! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leeeeuk! ze lijken idd kleiner op de foto dan ze lijken als je ze in hebt, maar ze zijn alsnog erg mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen