Primark 24hour hydration cleanser

vrijdag 6 november 2015

Wat huid verzorging betreft houd ik wel van nieuwe dingen uitproberen. Natuurlijk smeer ik niet zomaar alles op mijn gezicht, maar een beetje afwisseling vind ik altijd wel fijn. Al een tijdje lag deze lotion van Primark bij mij thuis, te wachten om gebruikt te worden.


Een langere tijd geleden ging het nogal slecht met mijn huid, ik had echt het gevoel dat ik mijn jeugdpuist zone in ging die ik vroeger niet gehad heb. Daarom durfde ik het niet aan om dit product te testen. Uiteindelijk heeft het geholpen om helemaal niets meer op te smeren en ging mijn huid langzaam terug naar oude staat. Nu het weer helemaal goed ging was het tijd om deze 24 hour deep hydration cream cleansing lotion van Primark te gebruiken met Moroccan Argan Oil.

De lotion beloofd 24 uur lang te voeden en de huid goed schoon te maken. Simpel aanbrengen met een wattenschijfje en goed inmasseren. Niet afspoelen, niks. Gewoon lekker laten zitten en je bed in stappen.

De lotion zit in fles met een hele handige opening. Ik houd echt van dit soort openingen want de dosering is hiermee vrijwel altijd goed. De lotion ziet er uit als dood normale lotion. Wit en vloeibaar met de geur van elk ander product waar Argan olie in zit maar dan net iets geurlozer. Wat? Ik snap het ook niet helemaal meer.. Anyhow, ruikt goed en de substantie is ook erg fijn.

De ingrediënten voor de liefhebbers, al zegt het me niet veel en is het niet helemaal leesbaar. Bij mij gaat het erom of het werkt of niet én heb ik de mazzel dat ik nergens allergisch voor ben, voor zover ik weet. Er zit wel degelijk Argan olie in, maar ergens ver in de ingrediënten.

Maar wat doet dit spul voor mij?
Na het gebruik van deze lotion merk ik niet onwijs veel verschil. De lotion trekt snel in en er blijft geen laagje achter op mijn gezicht. De volgende dag is mijn gezicht zacht, maar niet veel zachter dan normaal. Wel haalt deze lotion al het vuil van mijn gezicht (bronzer en blush) en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Zowel het hydrateren als het reinigen doet deze lotion prima.

Voor de twee euro die deze 24 hour deep hydration lotion kost, zal ik 'm zeker eens proberen!
Te koop bij de Primark en zeg nou zelf, de fles alleen al is onwijs schattig.

Heb jij al eens huid producten getest van Primark?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op
youtube als je toch bezig bent, hihi


Liefs,
Rebecca

19 opmerkingen:

 1. Ik zou dit niet aandurven, gelukkig vind jij hem wel prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dag hij zo goed reinigt! Zelf ben ik niet zo van de Primark verzorging/reiniging omdat ik een erg gevoelige huid heb. Grote kans dat ik dan met rode vlekken of pukkeltjes terugkom ;). De verpakking is wel überschattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat jou huid alles goed kan verdragen! Ik ben zelf echt voor heel veel allergisch, dus ik ga meestal toch liever voor natuurlijke gezichtsverzorging. Maar super fijn dat deze lotion van de Primark voor jou goed werkt, de prijs is ook ideaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je dit product getest hebt ;) Ik zou dit zelf niet snel testen omdat mijn huid echt niet veel kan verdragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk als je nergens allergisch voor bent! Ik ga toch ook maar eens smeren, droge huid is ook niet fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je zoiets reviewed. Vind de verpakking leuk en zou hem zelf ook best willen proberen. Heb ook een hele makkelijke huid dus denk dat het niet zo'n probleem gaat zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou hem al kopen voor de verpakking zelf, wat ziet die er leuk en schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De fles ziet er inderdaad enorm schattig uit! Ik ben zelf nog op zoek naar een nieuwe cleansing milk. Of ik dit product zou proberen weet ik niet. Op de één of andere manier trekt de huidverzorgingslijn van de Primark me niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed, zeker voor die prijs. Super mooie foto's ook weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me wel een aardig product, maar niets voor mij vanwege de ingrediënten. Jammer, wel handig dat je het er bij zet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wouw, Het klinkt als ieder ander lotion haha :) Wat je zelf ookal zei. Ik zelf vind het fijn om Micellair reinigingswater van Garnier te gebruiken :) die voelt heel fijn in ieder geval :)
  Het flesje van deze lotion ziet er daarin tegen wel heel schattig uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De fles is zeker super schattig, zelf heb ik nog niets geprobeerd van de gezichtsverzorging van Primark...Ik ben ook niet allergisch voor allerlei ingredienten , dus deze lotion zou ik ook wel uitproberen....leuk artikel om te lezen en te bekijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt prima! Ik ben toevallig gister net naar de Primark geweest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn huid is momenteel drama! Ik ga nu samples proberen van Kiehls en als die bevallen stap ik over. Gelukkig werkt deze voor jou fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb een zwaar gevoelige huid, daarom gebruik ik op dit moment alleen nog maar de Garnier Micellair Reinigingswater, maar misschien dat ik hem wel is een keer ga uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De verpakking is erg leuk, maar ik zal het niet aandurven... Ik heb een mega gevoelige huid, dus voor mij alleen natuurlijke producten

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Meestal koop ik geen huidverzorging producten bij Primark, maar door jouw mening ben ik toch wel erg nieuwsgierig! Oh en wow, wat een hele gave foto's heb je even geschoten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een gek idee, een cleanser die je er niet af haalt :p Maar voor 2 euro doet hij zijn werk niet slecht dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen