Waarom blijf ik dit soort dingen bestellen?

woensdag 4 november 2015

Dat ik deze lipstick binnen kreeg dacht ik, oké.. ik moet echt stoppen met van die belachelijke dingen te bestellen. Wanneer in mijn hele leven zou ik een kleur als dit nou gaan dragen? Ik kon me echt niet voorstellen dat ik dit had besteld.

De lipstick is van het merk Yaziné en is de Luxurious Snow-Thawning cored light color moist lipstick. Dat is een hele mond vol. De verpakking is schattig, de huls zelf daar in tegen is niet echt mijn ding en ziet er nogal goedkoop uit.
 
De lipstick is zo fel oranje dat het bijna pijn doet aan je ogen. De geur die er af komt is heerlijk fruitig en zoet. Zoals je leest verzorgt deze lipstick je lippen en krijg je een glansje voor sexy lippen. Nou, geloof jij het met zo een kleur?
 
Eenmaal aan het swatches op mijn huid zag ik de kleur al snel veranderen. AHA! Daarom had ik deze lipstick besteld. Deze lipstick veranderd namelijk van kleur op basis van de warmte van je huid. Zo werd de lelijke neon oranje lipstick ineens een prachtige licht roze/rode kleur met inderdaad een heel mooi glansje.
 
De lipstick aangebracht op mijn lippen blijft het dezelfde roze/rode kleur geven als op mijn hand. Een heel mooi kleurtje die ik goed bij mij vind passen. De lipstick voelt aan als een lippenbalsem en maakt mijn lippen ontzettend glad. Het gevoel van glossy lips is zeker aanwezig. Enige nadeel is dat deze lipstick zo fijn smeert dat je al gauw iets te hard van stapel loopt en je er uit kan komen te zien als een clown die net een regenbui over zich heen heeft gehad. Foto zonder ogen omdat die prachtig ontstoken waren, yaay!
 
Gelukkig snap ik uiteindelijk waarom ik voor deze lipstick was gegaan en is het geen miskoop.
 
Deze color changing lipstick van Yaziné kun je hier bestellen voor €4,40
de lipsticks zijn er in drie verschillende kleuren en dit is nummer 2.
KORTINGSCODE: RVGH10 voor 10% korting
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca
*bevat producten die zijn opgestuurd


33 opmerkingen:

 1. Oeeeh, ik vind deze lipstick top! Echt een leuk hebbedingetje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik dacht echt, wie komt er nu weer deze kleur! Maar nu snap ik het ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaha dat lijkt op de groene die ik heb van Barry M. Vind het echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar moest ik ook gelijk aan denken ja!
   Zo leuk als je het niet verwacht hihi

   Verwijderen
 4. Hoe tof! Ik dacht eerst echt; ieeeeeh geel? Haha! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er ging even een hele shock door me heen haha. Alsof je een shopverslaafde was die gewoon alles shopt ookal gebruik je het wel of niet... Alhoewel ik dacht dat ik het nooit zou zeggen vind ik de kleur prachtig! Heel mooi!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah oh nee, dat valt dan nog wel weer mee.. Shopverslaafd ben ik gelukkig niet.

   Verwijderen
 6. Ik denk wat krijg ik nou voor een artikel haha! Maar hij staat je leuk, geel zou je natuurlijk ook niet kiezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, in eerste instantie dacht ik echt: WAT is dat voor kleur?
  Maar nu snap ik hem! Tof dat 'ie zich aanpast aan de warmte van je huid.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik dacht echt Wat krijgen we nou? Hahah! Maar hij staat je heel erg mooi. Leuk dat hij de kleur aanpast aan de warmte van je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat apart en toch erg leuk. Kleur staat je goed maar ik was stiekem toch benieuwd hoe zo een gele kleur zou staan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, misschien koop ik dan wel eens een mooie gele speciaal voor jou hihi

   Verwijderen
 10. Haha wat grappig! Toen ik de eerste foto zag dacht ik ook al meteen bij mezelf: zo'n kleur zou ik dus nooit dragen. Toch benieuwd en wat een verrassing. Hebben hebben hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, toch wel he! Echt ontzettend gek dat het zo leuk uit kan pakken

   Verwijderen
 11. Wat is de kleur mooi als je hem op je lippen aanbrengt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik schrok al bijna toen ik de foto zag. Haha. Wat grappig dat het veranderd door de warmte, dat vind ik best leuk gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, je besteld dit volgens mijn ,omdat je gewoon knalnieuwsgierig bent naar het effect, maar ook omdat het je hebberigheidskliertje weet te activeren....leuk producten het effect is erg mooi op je lippen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik schrok al even haha. Maar gelukkig viel het allemaal mee ;) Inderdaad als een soort balsem.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super mooi effect! :) Toen ik de oranje kleur zag dacht ik: wat moet dat dan worden, maar de kleur die je er door krijgt is echt super pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha echt heel leuk hoe je dit artikel in elkaar hebt gezet! Gelukkig is het uiteindelijk een hele andere kleur dan hoe hij er eigenlijk uitzag. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wouw wat appart! dat dit bestaat he haha hoe komen ze erop! dat vond ik toen ookal van je tattoo lipstick haha. maar deze kleur staat je wel echt heel mooi! Het is dat ik geen lippenstift hoofd heb anders had ik het wel geprobeerd. ik heb nu al zoveel lippenstiften geprobeerd en ik vind er geen enkele mooi hahah :')

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat apart! Gelukkig dat het geen miskoop is! x www.lovelyleisure.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah balen van je ogen! Je had wel mijn aandacht hoor het deze titel haha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah balen van je ogen! Je had wel mijn aandacht hoor het deze titel haha

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat appart, maar heel tof. Deze kleur staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben dol op zo'n lipsticks! Zelf heb ik er ook eentje die zich aanpast aan de warmte van je huid, super vind ik dat! De mijne ziet er jelly uit, maar van zo'n neon kleurtje zou je het zeker niet verwachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dit is zo leuk! De kleur verandert ook echt in iets moois :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die zag ik niet aankomen! Ik vind zulke dingetjes altijd wel gaaf. Ook niet duur. Zou die per persoon een andere tint aannemen?

  BeantwoordenVerwijderen