Winactie #4; The Body Shop Frosted Plum

zondag 15 november 2015

Een half uur(!) Wat? Nou, ik wilde gewoon even melden dat ik ruim een half uur in The Body Shop heb gestaan om te bepalen wat ik mee zou nemen voor deze winactie. Werd het de Glazed Apple die iedereen al kent, maar die wel onwijs lekker is? Nee, Frosted Plum won het uiteindelijk en nam wat leuke spulletjes mee!


Ik moet heel eerlijk bekennen, dat de geur van Frosted Plum het niet wint van de Glazed apple van de kerst collectie van 2014, naar mijn mening. Maar omdat het een nieuwe geur is, leek het mij wel leuker om weg te geven. De geur van Frosted Plum is zoet, maar fris. Heerlijk! Waarom nam ik dit alleen mee om weer weg te geven? Niet eens een beetje voor mezelf.. Zulke fijne producten!

De twee losse producten die ik mee nam zijn een handcrème en een lipbalm. De handcrèmes van The Body Shop zijn mijn beste vriendjes tijdens de koudere dagen, vooral de almond variant is erg goed. Met de lipbalms van The Body Shop ben ik nog niet bekend, maar het tinnetje zag er alleen al zo mooi uit dat deze er bij moest.


In het voorverpakte pakketje zit een shower gel, een body butter en een fluffy spons. De body butters van The Body Shop blijven denk ik voor altijd mijn nummer één en is zo fijn dat ze telkens weer met nieuwe geuren komen. De verpakking van Frosted Plum doet me heel erg denken aan kerst -duh is ook de bedoeling- en zijn echt prachtig om te zien. Zeker de moeite waard om mee te doen aan deze winactie!


Deze producten zijn allemaal ideaal voor de winter en zullen je huid, handen en lippen heel goed verzorgen.
Mee doen?

Het enige wat ik vraag is dat je mij volgt op bloglovin'  en instagram.
OF je deelt de foto die je vind op mijn instagram account om nog meer kans te maken.
Doe je alles, heb je dus meer kansen.

Laat in de comments vervolgens even achter dat je mee doet en laat daarin ook een geldig email adres achter zodat ik contact met je op kan nemen. De winactie duurt de gehele maand november! De winnaar maak ik via de blog bekend, samen met alle andere winnaars van komende winacties.

Heel veel succes!

Liefs,
Rebecca

80 opmerkingen:

 1. Oeh hier ben ik heel benieuwd naar! Ik volg je op Bloglovin' en Instagram en doe graag mee.

  glamourmoes@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alweer zo'n leuke give-away. Weet niet of ik aan meerdere tegelijk mee mag doen (?), maar ze zijn allemaal zo leuk! Mijn email is noortjewijckmans@outlook.com xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag bij alle winacties mee doen! Wie weet win je er wel meerdere :)

   Verwijderen
 3. Superleuke winactie ! De bodybutters van TBS zijn bij mij ook favoriet, ben erg benieuwd naar de nieuwe geur ! Ik doe graag mee aan de winactie :)

  sofie.vandevenne@student.kuleuven.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hier al een review van gelezen! Ik doe heel graag mee want ik heb nog niet genoeg verzoringsproducten. Oké, dat lieg ik haha. Ik wil deze producten graag proberen ;) daarom doe ik mee!
  mijn emailadres is info@simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, toffe winactie. I'm in, leuk! Mijn e-mail: irmpiedepirmpie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, tof pakket. The Body Shop heeft echt super fijne producten. Ik doe dus ook erg graag mee :-)
  (email: iliveformydreams@live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah dit is echt een hele leuke winactie <3 Dit zou ik heel graag winnen, ik volg je natuurlijk al op Bloglovin en Instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo hee wat lief dat je dit weggeeft! ik doe mega graag mee..! ben zo benieuwd naar deze geur:) Ik volgde je al op bloglovin en instagram! bertine@aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke winactie! Ik sla hem even over, omdat ik het een ander meer gun, maar ik wens iedereen heel veel succes! Deze lijn ruikt wel echt heel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Ik volg je op beide kanalen, ben enorm benieuwd naar deze geur :) een tip; de link naar je Instagram werkt niet, dan krijg je de melding dat je pagina niet klopt. Mijn emailadres is info@doormariska.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe mee! Super leuk!
  Mijn instagram is: Picturesvaneva
  Mijn mail: evacaminadaa@Gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk! De bodyshop is sinds kort weg uit Tilburg dus ik heb geen idee hoe die ruikt. Ben benieuwd!
  Amywijnans@hotmail.con

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een supertoffe winactie! Ik doe zeker mee! ❤😍 Xx Kira
  E-mail: kirageheniau@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een toffe winactie! Ik weet alleen niet zeker of ik je Instagram nou volg, volgens mij wel maar je link doet het niet bij mij :-(! Mijn e-mail is info@lafemmefem.nl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij volg je mij wel :) Ik heb de link aangepast want deze deed het inderdaad niet..

   Verwijderen
 15. Heel leuk, ik doe graag mee!
  Mijn e-mail is: sandra_jonker8@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een gave winactie! Ik vind de kerstgeuren van The Body Shop altijd geweldig, dus ik doe graag mee. Ik volgde je al op bloglovin' en insta :) Mijn e-mail is: info@abeautyday.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een heerlijke producten. Ik volg je al heel lang, reageer niet vaak maar lees altijd je blogs.
  Mijn email is: Debbie.lobbezoo@Gmail.com
  Mijn Twitter en IG is @Debseflebs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een heerlijke producten. Ik volg je al heel lang, reageer niet vaak maar lees altijd je blogs.
  Mijn email is: Debbie.lobbezoo@Gmail.com
  Mijn Twitter en IG is @Debseflebs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuk pakket! Ik doe graag mee! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super tof! ik ben dol op TBS. Ik volg je op IN en BL.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Rebecca,
  wat een leuke winactie! Ik doe graag mee :)
  Ik volg je op instagram met @annabelrianne en mijn emailadres is annabelromijn@msn.com.
  Liefs! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuk . Ik vind de producten van tbs altijd heel erg fijn en ook deze lijn klinkt heerlijk dus ik doe graag mee. Ik volg je op facebook (Cheyenne Jansen)en instagram (cheyennejansen )

  Groetjes,

  Cheyenne
  jenny1999jongen@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps er ging van alles fout hier. Maar ik bedoelde dat ik je volg je via bloglovin +instagram en ik deel de foto

   Verwijderen
 23. Oh ja ik zal de foto ook delen op instagram

  Groetjes
  Cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh wat een geweldige winactie! Ik ben héél benieuwd naar deze producten en doe dan ook heel graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin en Instagram, dus fingers crossed! Mijn e-mailadres is thatgirlwithherblog@hotmail.com!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een onwijs leuke actie meid! Ik vind de producten van de Bodyshop altijd lekker, dus ga ik toch een poging wagen! :) Ik volgde je al op Bloglovin en Instagram en mijn mailadres is: blog@stylebygina.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Goede keuze heb je gemaakt ;) Ik waag dan ook heel graag een gokje! Ik volg je al een hele tijd op BL en IG :) Mijn emailadres is: Nataschakooiman@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik doe mee!! Zou dit super vinden om te winnen
  Dit is mijn email: isa_loves_sue@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ah, ik zei van de week al dat ik benieuwd was en hier is nu je winactie. Ik doe dus absoluut mee, haha. Mocht ik gewonnen hebben, kun je me bereiken via info.melissacharlotte@gmail.com. Liefs, Melissa

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Super leuk! Count me in.. Het lijkt me een heerlijke geur waar ik mijn strakke babybuikje heeeeel graag mee in zou smeren haha. Ik volg je op bloglovin' en insta en heb natuurlijk ook je post ff gedeeld! Mijn emailadres is; dewyy88@live.nl xoxo fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op blogloving en nu ook op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een leuke winactie zeg! Ik doe zeker weten mee want ik ben gek op The Body Shop! Ik volg je al op instagram & Bloglovin! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een leuke winactie, ik doe dan ook graag mee! Ik volg je al op bloglovin' en instagram! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oeeeh, wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee. Ik volg je al een hele tijd op Instagram (@joojsje) én Bloglovin' (Joyce Bastiaans) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een leuke win actie, ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin en instagram en ik heb de foto gedeeld. Mijn mail adres: allthingsbeauty@outlook.be, mijn ig naam:@ohmygod.its_me

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Jij hebt echt altijd leuke winacties waar ik aan mee wil doen. Doe ook hier weer graag aan mee! Ik heb de Frosted Plum in de winkel al bekeken, lijkt me zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Heeee wat een onwijs leuke actie! :D Wat een verwennerij zeg, en wat een waanzinnig leuke verpakking.. Ik doe natuurlijk ook graag mee
  groetje ilsiee/wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik vind deze collectie er zo leuk uit zien, paars is ook mijn lievelingskleur dus ik ben hier erg benieuwd naar. Ik wens iedereen veel succes toe ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oooh heerlijk lijk me deze! Ik doe natuurlijk mee!
  Gedeeld op insta :)

  -x- van Moi

  Deborah.schipper@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ooh deze lijken me echt heerlijk om te winnen! Ik doe graag mee en volg je op bloglovin en op instagram. Mijn email is martinevanrijn@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 40. aaaaaaaah heel leuk! the bodyshop lipbutters winnen altijd, en de bodybutters ook haha:) ik doe heel graag mee, en ik hoop natuurlijk dat ik ook een keer zo'n heerlijk pakketje win!
  xx

  havanminnen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Heeeiii ik doe mee ik volg je op instagram en bloglovin en heb hem gedeeld de foto super lekker ik heb altijd al iets gewilt van the body shop mijn email is noa.bergmans@heerbeeck.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 42. De Wit acties Ja? ;) ik doe mee!
  Juliakappert@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah oh neee, gelijk aangepast! Dankjewel :D

   Verwijderen
 43. ik doe mee! erg leuk weer! pascallesharon@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 44. I ❤ the body shop! Ik doe graag mee. Volg je op insta & bloglovin en heb de foto op insta gepost.

  X Mariska (marhoog@live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Oh, ik was net nog in de bodyshop en heb al spijt dat ik niets kocht :p toch zou ik voor kerst liefst wat geld besparen, dus deze winnen zou helemaal perfect zijn :p
  Ik volg je via bloglovin en instagram en deel de berichten ;) (mangobananalife@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Oh, ik was net nog in de bodyshop en heb al spijt dat ik niets kocht :p toch zou ik voor kerst liefst wat geld besparen, dus deze winnen zou helemaal perfect zijn :p
  Ik volg je via bloglovin en instagram en deel de berichten ;) (mangobananalife@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik doe graag mee! Ik volg je op Instagram en Bloglovin' :) Mijn email is wieskerrebijn@gmail.com. Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Aaah leuk! Ik volgde je al.. heb nog nooit iets van bodyshop geprobeerd dus ben heel benieuwd aangezien iedereen er altijd gek van is

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Oh at een leuke win actie! Altijd leuk om eens de nieuwe geur te kunnen proberen!
  Ik volg je op IG en op BL
  Mijn e-mail: sharmainesarina@gmail.com


  Xx

  Http://sharmainesarina.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 50. ik volg je op bloglovin.com/liekevanveen8 en op instagram (liekevv24)

  Ik doe graag mee xx

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wat lief dat je dit weggeeft! Ik ben echt benieuwd naar deze nieuwe geurlijn van de Body Shop, dus ik doe graag mee. Ik volgde je al bloglovin' en ik ben je net gaan volgen op instagram. Mijn e-mail is stuffbybo@hotmail.nl

  Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Super leuk al die winacties! Met deze doe ik erg graag mee! Ik volg je al een lange tijd op Instagram en Bloglovin', en ik heb de foto ook gepost @beautybyilse! Liefs X
  Mijn email; ilsewestra@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Superleuke actie! Ik volg op BL en Instagram en heb gerepost. (paramara1982). Mijn e-mail is paramara1982 [at] gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Aah nog een leuke giveaway! Ik heb je al op beide gevolgd. (email: sherelyntje@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wat een leuke winactie! Ik ben al een paar keer bij de bodyshop geweest en ze hebben daar altijd zulke mooie producten. Iedereen is altijd erg enthousiast over de bodybutters, dus daar ben ik ook erg benieuwd naar! (E-mail: maartjebosters@gmail.com) ik volg je al op instagram en bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wat een superleuke winactie! De verpakking ziet er alleen al geweldig en feestelijk uit, maar daarnaast ben ik ook heel erg benieuwd naar de geur. Ik vind de producten van The Body Shop sowieso heel fijn en zou supergraag dit setje willen winnen. Ik volg je op Instagram (@lifesmadeofbeauty) en Bloglovin' (Iris de Vries). Mijn email is xirisdevries@hotmail.nl. Ik ga heel hard duimen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 57. ik doe mee!
  ik volg op bloglovin; zoelouwerse en instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ik doe mee ik ben @winacties_lovie
  Email: Saravdr16@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Dat ziet er leuk uit! Ben heel benieuwd naar deze nieuwe geur

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hee lieve Rebec! Ik doe natuurlijk mee, eigenlijk niet om een goede reden, puur omdat ik van verwenmomentjes houd! Mijn bloglovin+instagram zijn lucienne.x :) Mijn mail is nu luciennelooije@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ooh zo leuk ik heb de collectie al vaker zien voorbijkomen en ben echt benieuwd naar de
  geur! Xxx email: emma2806@live.be

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ziet eruit als een heerlijk pakket! Ik maak graag kans (:
  Ik volg je op instagram en bloglovin'
  xx Jolijn (jolijndoelman@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik vind de Frosted plum wel geweldig. Ben dan weer niet zo'n fan van de Glazed apple collectie. Ik doe dus graag mee. Ik volgde je al op Blogloving en Instagram. Mijn email is Sandra_jacobs@hotmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. TBS is altijd goed! Deze klinkt ook erg lekker. Ik doe mee en heb alles gedaan.
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wat een leuke winactie nogmaals.
  Ik doe met deze ook gewoon weer mee :)
  goed bezig. Ik heb al stappen gevolgd.
  Mijn email : ( cooldog496@hotmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wat een heerlijke winactie Rebecca! Er zijn al veel gegadigden, maar ik waag ook nog een kansje en doe mee! Heb van het weekend deze lijn in de winkel geroken en vind hem heerlijk. Hij staat in ieder geval al op mijn wensenlijstje voor kerst! Maar ik probeer het ook alvast via deze winactie :) Ik volg je uiteraard al een tijdje met veel plezier op Bloglovin en Insta :) Veel succes iedereen <3 (info.lovinglifeiseasy@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Deze winactie is echt te gek!! Ik doe zeker mee

  rosannesarneel@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ik heb alles gedaan wat moet. Ik ben echt zo benieuwd naar deze geur! Ik doe dus echt heel graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Erg benieuwd naar deze geur, ik doe erg graag mee!

  Liefs,

  Astrid
  av1989 @ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe geur. Ik doe graag mee :) Lisatamarah@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ik vind de geur heerlijk, maar heb zelf niets van de lijn, misschien binnenkort wel :) Ik volg je op bloglovin en instagram en heb de foto gedeeld op instagram (rosch12). Mijn e-mail is rosanne_schoon@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ahh superlekker, ik zou dit ook graag willen winnen dus doe nog even snel mee! :D Mijn email is rianne_schenk (apenstaartje) hotmail.com en ik volg je al!

  BeantwoordenVerwijderen