Winactie #3; Kil de kou met de kou-killer!

donderdag 12 november 2015

Als ik ergens niet van houd, is het wel shoppen voor een winterjas. Ik vind het zó een ellendige klus omdat er zó veel keuze is. Zo veel modellen, in zo veel verschillende kleuren. Winkel in winkel uit, zonder succes. Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt en zo ontstond Winterjassen.com

Winterjassen.com is een webshop, die geen webshop is. Op deze website zie je een overzicht van zo een beetje alle winterjassen die op dat moment te koop zijn en wáár ze te koop zijn. Via deze site kun je zo met één klik naar de desbetreffende webshop gaan, om zo je jas te bestellen. Geen gezeur meer met al die tientallen winkels en webshops wat zo veel tijd kost. Gewoon één webshop met een heleboel jassen.

Omdat je naast een winterjas ook de nodige accessoires nodig hebt in de winter, mag ik twee hele nuttige en warme items weggeven namens Winterjassen.com! Één item hiervan heb ik zelf ook ontvangen en geloof me, tijdens het uitlaten van Nina zo vroeg in de ochtend is dit echt heerlijk. Het is namelijk de Kou-killer. Een heerlijke fleece sjaal die je lekker strak kan trekken zodat er echt geen wind doorheen komt en bedekt je hele nek. Zo lekker! Als je 'm niet té strak aantrekt natuurlijk.

De kou-killer is dus één item die ik weg mag geven, maar daarbij mag ik ook een paar heerlijke handschoenen weggeven en het leuke daar aan, is dat je deze niet hoeft uit te trekken voor je je telefoon gebruikt. De zogeheten iGlove!

Gebruik je Kou Killer als Sjaal..

Of als muts. Wanneer het regent en ik moet de hond uitlaten, stop ik al mijn haar erin en trek ik aan het koordje zodat de muts daadwerkelijk dicht is.

Of om je handen op te warmen...

Of gewoon zo, als je gezicht héél koud is..

De kou-killer en iGlove zijn er beide in grijs en zwart, belangrijk om even te vermelden in de comments welke je zou willen winnen!

Om kans te maken op deze twee items, hoef je niks te doen!
Laat in de comments even achter dat je mee doet en laat daarin ook een geldig email adres achter zodat ik contact met je op kan nemen. De winactie duurt de gehele maand november! De winnaar maak ik via de blog bekend, samen met alle andere winnaars van komende winacties.

Heel veel succes!

Liefs,
Rebecca

24 opmerkingen:

 1. Moet het echt koud worden?! Ik ben nu nog wel blij met het weer, maar voor als het echt koud wordt, wil ik graag de grijze versie.
  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ik heb er al eentje. Draag hem altijd als kolletje op de motor, zo komt er geen koude wind langs de kraag van mijn motorjas. Ideaal en heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Klinkt wel erg handig, zo'n kou-killer. En de handschoenen ook! Ik doe mee. De grijze versie van de handschoenen lijken mij wel wat. Mijn mail is chelseymeijners@outlook.com! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laatste foto, haha :) ik sla even over want ik heb al zoveel sjaals, mutsen en handschoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, die laatste foto! Succes iedereen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha die foto op het laatst. Geweldig. Ik sla even over. Van de week nog sjaal, muts gekocht. Dus ik ben voorzien :) Iedereen veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer zo'n heerlijke actie! Ik zou graag de zwarte koukiller willen winnen omdat mij het heerlijk lijkt vooral voor het skiën lijkt me dit een heerlijk item! Mijn emailadres : dientje2001@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Och winterjassen.. Verschrikkelijk! Deze pagina is wel echt een uitkomst hoor! Slim bedacht. Ik wil mee
  Doen voor de twee zwarte varianten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mij lijkt de zwarte kou killer echt heel handig en warm.

  nvs_333@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe super graag mee!

  xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die kou killer lijkt me perfect. Volgens mij kan ik mn hand daar zelfs nog inkrijgen. En ik draag nu al hanschoenen en sjaals... en t is nog niet eens winter. Mn mail; artisticstateofmind@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik doe mee. En ik ga voor de zwarte.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat handig dat je deze op meerdere manieren kunt gebruiken. Ik doe al mee met een andere winactie van jou dus deze laat ik even voorbij gaan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaa, die laatste foto! Wat een leuk ding. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Whaha, wat een staat de grappige kou killer je goed op de laatste foto, ik doe graag mee voor de zwarte variant van de kou killer en i gloves...

  fingers crossed ( als dat nog lukt zonder bevroren vingers te hebben ) en maar hopen dat ik die papieren zak voor over mijn hoofd nu eindelijk ook eens weg kan doen... ;-)
  Groetjes petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke foto's lady! Je blijft een gek wijf haha maar zeker heel leuk! Ik doe met deze actie niet mee omdat ik al voorzien ben hihi! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke foto's lady! Je blijft een gek wijf haha maar zeker heel leuk! Ik doe met deze actie niet mee omdat ik al voorzien ben hihi! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hele mooie foto's weer! ik doe zeker mee, 's ochtends naar school fietsen is ook geen pretje ;)

  havanminnen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Brrr die hebben we wel nodig! Ik doe graag mee voor de grijze variant.
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik wil heel graag meedoen voor de zwarte versie! Heel relaxed als ik met mijn 2 doggies naar buiten moet! paramara1982 [at] gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Handig!!! De zwarte zou top staan bij mijn nieuwe paarse jas

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat zou geweldig zijn, ik heb het namelijk altijd koud en het ziet er ook nog eens geweldig uit. Ik zou graag meedoen voor de grijze versie. Liekeb1998 @ gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ideaal! Ik ben een kou-kleum dus die kou killer is zeker geschikt voor mij.
  Ik zou graag de grijze willen. xx Jolijn (jolijndoelman@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen