Winactie #8; een foto op Forex

vrijdag 27 november 2015

In een eerder artikel kon je lezen over een heel leuk foto product. Namelijk een foto op Forex. Veel mensen waren hier niet mee bekend en hadden geen idee wat Forex was. Ik wist het ook niet, maar ben nog steeds heel blij met mijn haar scherpe foto!

In overleg, heb ik voor één van jullie een code waarmee je een eigen foto op forex mag laten printen. Een mooie vakantie gehad? Een leuke foto van vroeger? You name it. Alles kan! Het formaat is 40x60 en met de code die je krijgt, is die helemaal gratis!

Om mee te doen aan deze winactie hoef je helemaal niet veel te doen.
Het enige wat ik vraag is dat je mij volgt op bloglovin'  en instagram.

Laat in de comments vervolgens even achter dat je mee doet en laat daarin ook een geldig email adres achter zodat ik contact met je op kan nemen. De winactie duurt de gehele maand november! De winnaar maak ik via de blog bekend, samen met alle andere winnaars van komende winacties.


Heel veel succes!

Liefs,
Rebecca

Stiekem ben ik ook wel benieuwd welke foto je zou kiezen als je wint...

18 opmerkingen:

 1. Alweer een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik zou graag een foto oo forex willen geven aan mijn ouders voor in de woonkamer. Dat willen ze al een tijd, maar het komt er steeds niet van. Duimen maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik volg je allang op allebei. Mijn e-mail is brittanyelizabethnl@gmail.com.

  Succes met het kiezen van een winnares!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! ik doe graag mee en volg je op beide accounts.
  Liefs, Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh zo gaaf! Ik ben in september naar Thailand geweest en heb nog niks met de foto's gedaan zo zonde! dus ik zou het heel tof vinden om een foto voor in mn huisje te laten maken :)
  ik volgde je overal al gezellig!

  Groetjes carola
  Croltje_2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk! ik doe zeker mee ik volgde je al op insta en bloglovin :) groetjes Rani
  prettysmile161319@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winactie ik doe mee !

  sofie.vandevenne@student.kuleuven.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, ik doe graag mee! Ik zou een foto van ons gezin op vakantie in amerika kiezen, dat lijkt me geweldig!
  sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een leuke winactie weer! Ik doe graag mee.
  Mijn email: judo.martine@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super gave win actie! En wat een mooie foto is dat! Ik doe mee :-)

  Deborah.schipper@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe zeker mee! Wat een leuke winactie! Email: kirageheniau@hotmail.com (ik volg je trouwens echt al best lang op ig en bl)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah superleuk zeg! Ik volg je al een hele tijd via instagram maar nog helemaal niet via bloglovin zie ik nu! Wat ik met deze kans zou doen? Een leuke foto van mij en mijn vriend voor op zijn lege kamer bij zijn moeder! Ze is net verhuist en zijn kamer mag wel eens met meer gevuld worden dan een bed! (email: demooistesteraandehemel@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit vind ik heel tof! Ik zoek namelijk nog iets voor aan de muur (of plank/kast) wat mijn vriends huis, meer 'ons' huis maakt. Ik ben er later bij komen wonen, vandaar. Ik zou een foto van Kenzo laten afdrukken (?) hiervoor. Ik weet al welke, die met die tong haha. (info@simplynspecial.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat leuk! Ik wil al een lange tijd een foto op forex, dus deze winactie komt goed van pas! Laatst heb ik foto's gemaakt van onze hond, dus die kan ik hiervoor goed gebruiken. Ik doe graag mee aan deze winactie, en volg je op instagram en bloglovin. E-mail: maartjebosters@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuk! Ik doe graag mee! Ik volg je overal! www.marshavw@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe ook heel erg graag mee!

  Liefs,

  Astrid
  av1989 @ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. weeeeer zoi leuk! mn beste vriendin gaat afstromen helaas... :( dus ik zou een foto van ons laten maken en die aan haar geven<3 ik doe weer heel erg graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, wat een super prijs! Mocht ik winnen dan wordt het de profielfoto die ik op Facebook heb. Mooi zwart-wit en een van de lievelingsfoto's die ik samen met mijn vriend heb. ♥
  Mijn emailadres is ambertvd(apenstaartje)gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen