Winactie #9; Lush cadeautje

maandag 30 november 2015

Cadeautjes zijn leuk, Lush is ook leuk. En daarom, is een cadeautje met daarin lekkere Lush goodies óók leuk. Leuk, zo veel leuk in één zin. Maar misschien snap je dan dat ik dit echt leuk vind. Het cadeautje zelf is alleen al onwijs lief om te zien! Daarom, in de winactie van vandaag, het Festive Friends Cadeautje van Lush!

Eigenlijk wilde ik geen Lush weggeven. Weet je waarom? Zelf heb ik geen bad.. en stiekem word ik erg jaloers wanneer iemand met een bath bomb in bad kan en ik niet. Ja, wanneer ik ooit eens naar een hotel ga, maar hoe vaak doe ik dat nou eenmaal? Toch kon ik dit pakketje niet laten liggen. Als je geen bad hebt, kun je ook altijd mee doen voor iemand anders, want het is toch al een cadeautje en zal super leuk staan onder de boom!

Ik was een beetje aan het twijfelen of ik liet zien wat er in het pakket zit, maar ga het toch niet doen. Tuurlijk kun je gaan kijken op de webshop, maar dat moet je natuurlijk zelf weten. Al zegt het cadeau papiertje van het cadeautje ook al een hele boel. Het enige wat ik wil melden is dat je er wel een bad voor moet hebben. Tenzij je ook van voetenbadjes houd, maar daar vind ik Lush zo zonde voor.
Wil jij dit heerlijk geurende, mega schattige cadeautje winnen? Voor jezelf, of voor een ander?

Het enige wat ik vraag is dat je mij volgt op bloglovin'  en instagram.

Niet spieken wat er in zit is veel leuker!

Laat in de comments vervolgens even achter dat je mee doet en laat daarin ook een geldig email adres achter zodat ik contact met je op kan nemen. De winactie duurt de gehele maand november! De winnaar maak ik via de blog bekend, samen met alle andere winnaars van komende winacties.

Liefs,
Rebecca

55 opmerkingen:

 1. Ojaaaa, vind ik leuk. I'm in en ik volg je :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe winactie! Lush is altijd goed! Zelf heb ik jammer genoeg geen bad, maar ik ga binnenkort wel naar een hotel met mijn vriend. Zou mooi van pas komen. Dus ik doe zeker mee. Ik volg je al via Bloglovin' & Instagram en mijn mail is: chelseymeijners@outlook.com :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin' en ben je nu ook op Instagram gaan volgen (Rosch12). Mijn e-mail is rosanne_schoon@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke winactie! Ik ben echt dol op de lush, de geur die je al ruikt als je langsloopt. Ik kan nooit zonder binnen te lopen erlangs lopen. Ik moet altijd even naar binnen. En eigenlijk snuffel ik dan alleen maar een beetje omdat de prijsklasse voor sommige producten redelijk hoog ligt. Ik geef het liever uit aan een lipstick of een ander stuk make-up waar ik langer van kan genieten. Wel koop ik vaak cadeaus bij de lush omdat ik weet dat (veel) mensen houden van relaxen. En lush helpt hier ontzettend mee. Als ik dit zou winnen zou ik dit pakketje ook niet aan mezelf geven maar aan me zus. Want ze verdient het om even te relaxen. Ik doe dus ook zeker mee met de winactie! ik volg je op bloglovin en instagram. En mijn email is dagboeknaargeluk@outlook.com x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met deze winavtie doe ik graag mee! Because.. who doesn't love lush? Kan ik mn vriend ook fijn mee verrassen! Artisticstateofmind@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yay, ik doe mee! Voor mijn mama onder de kerstboom en misschien wel voor mijzelf 😉 Mijn bloglovin + instagram zijn allebei lucienne.x :) Mijn mail is: luciennelooije@gmail.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je toch elke keer onwijs leuke, lieve en originele winacties Rebecca! Het doosje alleen ziet er al te snoepig uit! En ik ben mega benieuwd nu naar de inhoud! Extra spannend dat het nu een verrassing is! In het noorden van het land zitten helaas geen Lush winkels, dus ik kan het natuurlijk niet laten, en doe mee aan deze winactie! <3 (info.lovinglifeiseasy@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah wat leuk! Wij doen niet aan kerst dus hier zou ik heel blij van worden :) Ik volg je natuurlijk al hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O wat een mega gave winactie! Natuurlijk waag ik graag een kansje. En natuurlijk volg ik je al tijden.
  nvs_333@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk, Lush is altijd goed dus ik maak graag kans ♥
  Ik volg je op bloglovin' en instagram (xxjolijn)
  Liefs, Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben erg benieuwd wat er in het pakket zit ! Ik doe mee :)

  sofievandevenne@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zeg! Ik ben ook dol op lush, maar vind het wel duur. Op dit moment zijn we bezig met een verbouwing van de badkamer, waar dit keer geen bad meer in komt. Daarom zou ik dit pakket graag willen winnen voor een goede vriendin die wel een bad heeft en ook dol is op lush! Ze heeft het ook echt verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een toffe winactie :) Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk dat je zo'n Lush cadeautje weggeeft, ik doe mee! Die pakketjes vind ik te duur om zelf te kopen, maar zou wel erg leuk zijn om te krijgen :) Ik volg je al op Bloglovin' en Instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, mijn email adres: wieskerrebijn@gmail.com

   Verwijderen
 15. Jaja! Ik doe zekers weer mee!! Mail: kirageheniau@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuk! Ik doe mee! Ik houd van Lush.

  Mijn e-mailadres is bouke.mallezie@hotmail.be

  Liefs Bouke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuk! Ik doe mee! Ik houd van Lush.

  Mijn e-mailadres is bouke.mallezie@hotmail.be

  Liefs Bouke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohhh wat leuk! Ik doe heel erg graag mee omdat ik dit pakje wel onder de kerstboom wil vinden!

  Liefs,

  Astrid
  av1989 @ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldige winactie zeg! Ik volg je al een hele tijd via Bloglovin' en Instagram. Bij deze doe ik graag mee met de winactie. Ik zie het al helemaal voor me, dit pakje onder de kerstboom hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik zal niet spieken oké ;) hihi. Ik ben gek op Lush, dus deze kan ik niet aan me voorbij laten gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik doe graag mee! Ik volgde je al via Bloglovin' en Instagram, mijn e-mail is jooolet@live.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Aah wat een gave winactie weer Rebecca! Ik hou van Lush en ik hou van badderen! Ik zou echt niet meer zonder een bad kunnen ♡♡ onze toekomstige huis heeft ook een bad en als we een weekendje weg gaan kies ik altijd iets uit met een bad haha! Mn email is: sarah@ohsobeautiful.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een gave winactie! Ik hou van Lush :) Mijn e-mail is: Lisatamarah@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. De actie duurt de gehele maand november, dus morgen wordt al de winnaar bekend? Hihi.
  Ik doe graag mee! :) Sindskort ga ik regelmatig in bad, maar Lush heb ik nog nooit uitgeprobeerd vanwege de prijs. Mijn email is kimdonz@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Lush! Daar heb ik nog nooit iets van geprobeerd, dus ik ben zo benieuwd!! En toevallig heb ik een bad ;)
  Ik doe graag mee!
  sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een super winactie! Ik doe heel graag mee :) Mijn email is lverbaten@live.co.uk en insta is @verbsy

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oooh... leuk. Ik doe graag mee.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en insta (sannnndd)
  sandra_jonker8@Hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ooh leuk ik doe graag mee x emma2806@live.be

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leeukk !! En ik volgde je nutuurlijk al lang

  rosannesarneel@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ja, kom maar door hoor! Ik heb in mijn huis ook geen bad, maar dan ga ik wel even lekker naar mijn ouders toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Echt zo cool dat je zoveel wijacties organiseert! Ik ben echt dol op Lush producten, maar helaas is het erg duur. Ik zou het super leuk vinden om dit pakket te winnen, en alle lekkere producten (ben benieuwd welke) uit te proberen! Ik volg je op bloglovin en instagram! Mijn E-mail: maartjebosters@gmail.com Succes met het kiezen van de winnaars X

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oeh wat een leuke winacties heb je toch allemaal! Ik wil heel graag weten wat er in zit, maar ik ga niet kijken (ik kan dat hopelijk) hahah! Ik doe natuurlijk mee :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuk ik doe mee :).
  Lush is zo hemels
  Mijn email is cooldog496@hotmail.com
  Lijkt me zo leuk als ik wat win:)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Lush is ALTIJD leuk. Ik doe dus zeker mee ! Ik volgde je al op beide media ;) ik ben mega benieuwd, maar hou wel van een verassing. Met lush kun je in elk geval niet veel misdoen ;)
  (mangobananalife@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik doe heel graag mee! I love lush. Ik heb alle stappen uiteraard gedaan. Mijn email is info@elegantic.nl

  Duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hihi, bedoel je niet de hele maand december? :) Zo ja, dan waag ik graag een kansje! Gelijk weer een reden om in bad te gaan met een goed boek of een fijn tijdschrift. Iedereen heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. aaaah wat leuk! heb nog nooit iets van Lush geprobeerd, maar we hebben wel een bad thuis:) ik doe weer mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oh wauw, ik houd van Lush, doe graag mee! Mijn instagram is: Sannes0
  Mail: Sanne.sigmond@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Een paar maanden geleden heb ik lush voor het eerst geprobeerd en ik was meteen grote fan!
  Super leuke winactie, ik doe mee! Mijn email is: karolynbungeneers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Oooeehh lekker! En heb een bad. Nog nooit lush gehad XD ben erg benieuwd! Ik doe dus mee ^^

  Deborah.schipper@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik hou van Lush. Ik had dit pakket al op het oog, dus ik zou 'm uiteraard ook graag winnen.
  Ik volg je op instagram en bloglovin' . Mijn e-mailadres: ricardo@readalong.nl
  Kwam je blog toevallig tegen via the bloggerlist en dacht voordat ik meedoe met die actie; eerst eens de blog goed bekijken. Erg leuk, ga zo door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. wat geweldig, ik had heel graag een iniminiekansje gemaakt....maar grrrr ik heb ook geen bad....dus is het bezwaarlijk als ik deze winactie eventjes oversla?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat lief dat je dit weggeeft! Ik ben echt benieuwd wat erin zit, maar Lush heeft altijd geweldige producten (: Ik doe heel graag mee om een kansje te wagen, mijn e-mail is stuffbybo@hotmail.nl
  Ik volgde je trouwens als op bloglovin en instagram :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Super leuk! Lush blijft ideaal!
  Mijn emailadres is ambertvd(apenstaartje)gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Oh wat een leuke winactie weer! Ik doe ook zeker weer mee dit keer. Ik weet alleen niet zeker of ik nog op tijd ben? Ik hoop het wel.
  Mijn email: judo.martine@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Oh wat een leuke winactie weer! Ik doe ook zeker weer mee dit keer. Ik weet alleen niet zeker of ik nog op tijd ben? Ik hoop het wel.
  Mijn email: judo.martine@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Spannend ik doe zeker mee ben wel nieuwsgierig wat er in zit hihi.
  Ik volg je op bloglovin.com/liekevanveen8 en op instagram (liekevv24)

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Leuk, een mystery-gift! Ik volg op beide. (paramara1982 [at] gmail.com.)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik ben altijd zo benieuwd naar wat er in die mooie pakjes zit! Ik volg je op bloglovin en instagram natuurlijk :-) groetjes, Lies (liesvan88@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik weet niet of deze actie nog geldig is, anders doe ik graag mee! Ik volg je via bloglovin (jessicanap) en instagram (Jessica_Nap). Mijn mail: jessienap@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen