Waarom ik nóóit meer iets bij Sammydress.com bestel

zaterdag 19 december 2015

Sammydress, je hebt er vast wel eens iets over gehoord of een advertentie zien staan op facebook bijvoorbeeld. Zelf kwam ik een plaatje tegen van een leuke kersttrui die ik wel wilde bestellen en al gauw dacht ik, ach dan bestel ik nog wel even ietsje meer dan dat.. Samen met een vriendin bestelde we flink wat leuke dingen, dachten we.
 
In de video leggen Dieuwertje en ik uit waarom wij iniedergeval nóóit meer een bestelling zullen plaatsten op www.Sammydress.com. Leuke kleding, leuke prijs.. maar nee, dit kan echt niet!
HELAAS is de gehele video bijna out of focus, maar ik wilde deze alsnog graag delen.


Ik hoop dat dit voor sommige van jullie een waarschuwing is. Zo word goedkoop al snel duurkoop en dit is niet oké om als webshop zo je kleding te versturen en te promoten. Voor ons nooit meer.

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

20 opmerkingen:

 1. Ah nee wat erg dit! Ik ben er inderdaad ook achter gekomen dat je nooit kleding moet kopen die geadverteerd worden op Facebook. Ik kocht toen een prachtige kerst jurk die vol zou moeten zitten met gouden pailletjes. Nou toen ik hem binnen kreeg was hij geel, met hier en daar pailletjes en zet totaal niet lekker. Ik vind het goed van jullie dat jullie dit hebben opgenomen! Hier kunnen veel mensen wat van leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een flutspul allemaal!! En dan de verzendkosten....dat is toch niet normaal? Idd allemaal vormloos en slechte kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn mond is opengevallen, ....2 meiden die nog wel een vuilniszak met flair kunnen dragen en hij dan ook nog leuk staat...en een aantal kleding stukken, waarvan de tranen spontaan je kont uitspringen ( nee, niet van het lachen)...gelijk hebben jullie dat je dit laat zien aan je lezers om te waarschuwen, dit is wel zo onwijs balen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zonde zeg. Heb je contact gehad met de webshop?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt belachelijk, goed dat jullie dit delen. Ik ken de webshop van naam, maar had nooit overwogen te bestellen. Ik hoop dat ze in contact met jullie gaan komen om dit te compenseren, pff!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zonde!! Je gaat toch niet kapotte kleding omsturen!? Echt heel fijn dat jullie zo andere mensen kunnen waarschuwdn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh man ik heb echt eventjes gelachen met de bruine trui die geen kraag heeft. Wat is dit erg. Goed dat jullie het er op zetten. Ik vertrouw die advertorials op Facebook niet echt. En wat een geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pff wat een trieste bedoeling. Enne, 60 euro verzenden :o !! Afzetterij..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. WAAAT?! Dit is echt te erg! Super dat jullie dit delen zodat niemand hetzelfde moet meemaken als jullie. Dit kan gewoon niet!! Pfff...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, wat erg dit. Wel goed dat jullie hierover schrijven. Schandalig dat het jullie zoveel geld heeft gekost. Dat de kwaliteit niet helemaal oké zou zijn, die kans zit er altijd in. Maar dit is wel heel extreem. Zelf heb ik ooit een hele mooie jurk besteld bij een webshop hier in Nederland - redelijk onbekend. Een gala jurk. Op de foto was het net zo'n prinsessenjurk, met een rok met ontzettend veel tule. Je kent ze wel. Ik ontving de jurk in een piepkleine doos en toen wist ik eigenlijk al dat het niet klopte. Het heeft me veel moeite gekost, maar ik heb uiteindelijk gelukkig mijn geld terug gekregen. Het bleek een heel goedkope jurk uit China te zijn die totaal niet op de foto leek.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahww, wat zonde van je geld zeg...Wel super goed dat jullie dit delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat vervelend dat je zo'n slechte ervaring hebt met Sammydress! Ik heb juist altijd goede ervaringen met Sammydress, ik krijg kleding gesponsord en ben tot nu toe altijd blij geweest met de kwaliteit! Ik geef wel toe dat de maten ontzettend raar zijn, soms bestel ik een XL en pas ik het net haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat jammer dat jullie hier geld aan verspild hebben. Het is echt zo'n site met eBay-kleren en als je kijkt naar wat jullie hebben gekregen is de kans heel groot dat dat hetzelfde is..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat jammer dat jullie hier geld aan verspild hebben. Het is echt zo'n site met eBay-kleren en als je kijkt naar wat jullie hebben gekregen is de kans heel groot dat dat hetzelfde is..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ontzettend zonde ,als ik jullie was zou ik het terug sturen als dit een optie was.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat slecht! Ik schrik hier echt van! Ikzelf heb ook ooit een prachtig warm vest besteld en toen hij aankwam waren de zakken van het vest per ongeluk dicht genaaid. Nu hangen er nutteloze flapjes aan de binnenkant wat hele fijne zakken hadden kunnen zijn. Bedankt voor de waarschuwing! ik ga daar echt nooit bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat erg ... haha nee wat een ramp sorry niet om jullie uit te lachen. Bedankt voor de waarschuwing daar ga ik dus inderdaad nooit bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat jammer dat je alle kleding zo binnen kreeg zeg! Ik kende de webshop nog niet, maar ga er nu zeker ook niets meer bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ze zijn zo te zien wel niet echt nauwkeurig in hun bestellingen... Twee tops leveren als je er maar eentje vroeg is dan nog het minste, maar dat ie valt als een zak en rafelt dat kan toch helemaal niet? Hebben jullie de webshop erover aangesproken? En echt super om dit te delen, want vaak wordt dit niet gedurfd!

  BeantwoordenVerwijderen