een statement ketting kan nog best

dinsdag 15 december 2015

Wat betreft statement kettingen weet ik het even niet meer. Vind ik het nou leuk, of niet? Ik blijf zeggen dat ik er klaar mee ben, maar tegelijkertijd blijf ik ze nog wel aanschaffen en ze erg leuk vinden bij andere.. Het is een beetje een haat/liefde kwestie.

Liefde kan ik het best noemen toen ik deze ketting zag op de webshop Beautiful-Bijoux .. Ondanks dat ik het had afgezworen om nog grote kettingen te bestellen. Belande deze toch weer op mijn deurmat. Een statement ketting als deze had ik nog niet vaker gezien. De ketting bevat meerdere grove kettingen en chains waardoor ik deze er erg gaaf uit vind zien. Eens iets heel anders dan die girly girl kettingen.

Toch wist ik even niet zo goed wat ik met de ketting aan moest toen ik het pakketje opende. Het was toch wel groter dan ik had verwacht.. Ook ben ik meer van het goud en vond het dus erg lastig om iets te verzinnen met deze ketting.

Tot dat ik vorige week in de Primark rond liep en daar ein-de-lijk een leuk grijs basic t-shirt tegen kwam. Hoe simpel het ook was, ik kon het maar niet vinden. Nu was ik dan eindelijk geslaagd en zag dit shirt gelijk voor me met een grote zilveren ketting. 1+1=2 en zie hier.. ik vind het erg leuk staan bij elkaar! Verder alles simpel en geen opvallende dingen, dan kan een statement ketting nog best als je het mij vraagt.

Zo ben ik dan uiteindelijk toch blij met deze grove ketting.
Voeg een simpel (grijs) basic shirt toe en meer heb je niet nodig voor je outfit.

Deze ketting kost €14,95 en je besteld 'm hier 

Draag jij nog wel eens statement kettingen?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

23 opmerkingen:

 1. Ik vind statement kettingen nog steeds tof en deze is prachtig. Dat hij bij jou is beland begrijp ik maar al te goed :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag ze nog regelmatig, al moet ik zeggen dat ik de oudere niet zo veel meer om heb. Ik kies meestal voor de stoere variant, dat past beter bij mij. Ik draag er meestal ook een uni-kleur shirt bij, omdat het anders veel te druk word. Ik vind deze trouwens echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een uni kleur staat inderdaad het best bij dit soort grote kettingen. Stoerdere varianten vind ik steeds leuker worden!

   Verwijderen
 3. Deze statement ketting... Geen woorden voor... Zo. Ontzettend. Mooi. 💙💙💙😍😍😍😭😭😭😍😍😍💙💙💙

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag ze niet zo vaak, maar dat heb ik ook nooit gedaan! Ik heb altijd moeite met het combineren ervan. Deze vind ik wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo een grote als deze is inderdaad lastig combineren, maar zoals je ziet met een heel simpel basic shirt, kan het best :)

   Verwijderen
 5. Wat mooi en staat je ook erg leuk zo met dat grijze shirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze je echt heel tof staan. Leuk in combinatie met dat grijze shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij anderen vind ik het altijd te gek en bij mij ziet het er altijd uit alsof er een ketting met een meisje vandoor gaat. Gewoon blijven doen! Staat je goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ahw, nee dat is niet de bedoeling! Net als vroeger op de middelbare met die kinderen en die te grote rugtassen.

   Verwijderen
 8. Wauw deze is prachtig voor de feestdagen, hij staat je ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb twee statementkettingen liggen, maar die zijn niet zo groot als de jouwe. Ik vind statementkettingen best kunnen, maar ze gaan spijtig genoeg niet op alles! Leuke foto's heb je gemaakt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je combineert statement kettingen inderdaad wel iets lastiger dan kleine subtiele kettinkjes.. Maar als je er dan eenmaal ÊÊn om hebt is het toch wel erg leuk :)

   Verwijderen
 10. Ik vind dat zo'n ketting best nog wel kan hoor. Al vind ik het ook lastig Hoe ik dat moet combineren. Zo is het leuk hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De ketting staat je heel mooi! Ik ben inmiddels wel redelijk klaar met statement kettingen bij mezelf, draag alleen nog maar een soort zilveren choker en de rest ligt in de kast te verstoffen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben echt gek op zilver! En deze grote ketting vind ik je heel stoer staan! Lijkt mij ook lastig om een mooie combinatie te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Statement kettingen blijven mooi! Deze past goed bij je! :) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij staat je hartstikke leuk en het is inderdaad goed te combineren met een simpel basic shirt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eerlijk gezegd draag ik ze niet meer, maar de reden is dat ik niet weet hoe ik ze moet combineren. Ik ben bang dat het gauw te druk staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind ze nog steeds enorm leuk! Ik draag wel minder statement kettingen, maar ze kunnen je outfit echt een stuk specialer maken! Deze vind ik heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen