High tea bij Royal Tea in Apeldoorn

zondag 6 december 2015

Op mijn verjaardag heb ik ontzettend veel leuke en lieve cadeautjes gekregen. Wat ik allemaal kreeg, kan je hier terug vinden. Één van de cadeautjes was een high tea op een plek waar ik heel graag al eens heen wilde. Van een datum plannen kwam het nooit, en dus werd het voor mij gedaan. Dan moesten we wel! En oh, wat vond ik dat erg..


De high tea bestond uit verschillende rondes, met bij elke ronde weer een andere thee. Als extraatje had Rianne een verjaardagstaartje erbij besteld en een glas champagne. Eind van de middag zaten we allemaal goed vol en hebben we een hele gezellige dag gehad met z'n viertjes. Rianne, heel erg bedankt voor dit super leuke cadeau en voor de leuke middag! Hier boven op de foto vind je de adres gegevens. Voor het geval je nog opzoek was naar een leuke plek! Dit is zeker een aanrader.
 
Bedankt voor het kijken!
 
Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi
 
Liefs,
Rebecca

15 opmerkingen:

 1. Was heel erg gezellig en wat is het toch een leuke plek!! Gaan we zeker nog een keer doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk zeg! Ik heb dit ook eens gedaan, zo gezellig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind high tea's heerlijk ♡ balen dat dit niet in de buurt is want het ziet er super goed verzorgd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige vlog! Volgens mij ben jij echt een droog persoon haha. altijd leuk om je vlogs te bekijken op saaie zondagen. De chocolade achtige dingen zien er heerlijk uit! En heel lief van dat taartje, de binnenkant zag er hemels uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zag er heerlijk uit! Ik hou van High Tea'en haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De high tea ziet er wel heerlijk uit en ook erg schattig service !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er ontzettend lekker uit zeg! ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zag dat er super leuk en lekker uit jo! En die schoteltjes! Wat schattig!x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er super gezellig uit, wil zelf ook nog eens een high tea doen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het ziet er super gezellig uit! ik vind high tea's echt geweldig...Heb het zelf nu twee keer gedaan.
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, dat is nog eens een geweldig leuk en origineel cadeau <3 Super gezellig om met zijn allen te genieten van thee en lekker hapjes. De locatie is ook prachtig! En wauw, de verjaardagstaart zag er echt te mooi uit, bijna zonde om op te eten. Heel leuk om te zien dat jullie zo hebben genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah het ziet er zo leuk uit! Wat een leuk en origineel idee om te geven. Ik ben dol op high tea's. Ik ben dan ook wel echt een zoetekauw haha

  BeantwoordenVerwijderen