Ik vind het misschien toch wel leuk

vrijdag 4 december 2015

Van die hoesjes waar je ook je pasjes in kunt doen. Verschrikkelijk vond ik dat altijd. Oké, ik snapte het nut heus wel hoor, maar ik vond het gewoon echt onzin dingen en helemaal niet nodig. Toch betrapte ik mezelf steeds vaker dat ik de deur uit ging voor een boodschap met alleen mijn pinpas en telefoon. Terwijl ik dondersgoed weet dat je je rijbewijs bij je moet hebben als je auto gaat rijden. 
-duh-

Ik zei tegen mezelf, áls ik zo een hoesje neem, moet het wel echt een mooie zijn. Het iPhone hoesje die ik zag bij mobielkoopjes is een beetje creme wit, met een mooi parelmoer effect. Nu ben ik een echte ekster en ben ik dol op alles wat glimt, dus het effect vond ik echt prachtig. Er kunnen twee pasjes in. Bij mij zit er standaard mijn pinpas en rijbewijs in. Eigenlijk de enige pasjes die ik elke dag nodig heb. Ideaal voor wanneer ik alleen de deur uit moet voor een snelle boodschap.

Het tweede hoesje heb ik erbij gekregen. Het hoesje voelt erg stevig en oogt chique en strak. In dit hoesje zit er ruimte voor drie pasjes. Qua smaak is het niet helemaal mijn ding, maar ik denk dat het misschien even wennen is. Want betreft de kleur past het wel helemaal bij mij.

Als laatst bestelde ik dan ein-de-lijk een eigen power bank. Mensen om mij heen werden vast gek van mij, zo vaak gebruikte ik die van hen. Nooit nam ik de moeite om er één te bestellen, maar echt ... het is zo handig om bij je te hebben. Deze power bank kan mijn iPhone iets meer dan twee keer helemaal opladen en ben er zo onwijs blij mee!

Al met al ben ik onwijs blij met mijn nieuwe iPhone 5s hoesjes en nieuwe power bank. 
Beide zijn echt van die kleine dingen geworden waar ik nu al niet meer zonder wil en kan.
Van die hoesjes waar je ook pasjes in kunt doen. I get it now. 

Binnenkort kun je een paar leuke goodies winnen van Mobielkoopjes.nl!

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

23 opmerkingen:

 1. Aaaah ik vind de hoesjes naast praktisch ook nog eens heel pretty <3 Vooral de witte variant vind ik heel mooi! En een powerbank is ook echt heel handig, ik kan in ieder geval niet meer zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik nu heel goed inderdaad, ik kan nu al niet meer zonder en gebruik 'm net een week!

   Verwijderen
 2. Ik was eerst ook niet zo dol op dit soort hoesjes, maar kocht uiteindelijk een simpele witte voor mijn iPhone6 bij de Action voor heeeel goedkoop. Ik heb gebruik hem daarom alleen als ik ook even een snelle boodschap moet doen of als ik uitga. Ze zijn in ieder geval erg praktisch. De bruine vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe langer ik naar de bruine kijk, hoe mooier ik m ga vinden inderdaad. Voor een snelle boodschap zijn ze echt ideaal!

   Verwijderen
 3. Wat gave hoesjes! Die prints zijn zó leuk! Ik gebruik nu toch al eventjes een powerbank, ik kan serieus niet meer zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dat dacht ik ook altijd, maar als je er goed over nadenkt is het natuurlijk hartstikke praktisch! En zo'n powerbank is de perfecte uitvinding :-)
  Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die hoesjes zijn echt heel mooi en super handig! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind zulke hoesjes super handig! Mijn rijbewijs laat ik gewoon in de auto, dat is toch de enige plaats waar je dat kunt nodig hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hm ja, dat zou ook kunnen. Maar ik gebruik deze ook als ID in het dagelijkse leven. Mijn paspoort vind ik vaak te groot om mee te nemen

   Verwijderen
 7. Leuke hoesjes! Ik stop mijn pasjes er ook vaak in, behalve als ik de stad in ga. Ik ben bang dat mijn mobiel een keer gestolen wordt en dan ben ik ook meteen mijn pasjes kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke hoesjes, zo'n powerbank heb ik ook echt nodig want ik vergeet soms mijn gsm op te laden en ik merk het maar als ik de deur uit ben :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is inderdaad wel heel handig om te hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, een powerbank is zoo handig. Mn vriend jat die van mij steeds. Misschien nog maar 1 halen en onder de kerstboom haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Herkenbaar! Ik wissel heel erg. Van gewone naar zo'n hoesje..En weer terug..En weer terug..Nog steeds ben ik er niet uit wat ik nou fijner, mooier en handiger vind haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De bruine is juist helemaal mijn ding! Zo mooi strak. Prachtig! Een powerbank moet ik ook echt nog hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie hoesjes! Zelf heb ik nog een hoesje met alleen een achterkant, vind ik toch altijd net iets mooier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie hoesjes hoor!! Powerbank is inderdaad handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het bruine hoesje heb ik ook, ik moet wel even wennen aan het openklappen steeds, maar het is wel handig

  BeantwoordenVerwijderen