Copper Blast glitter feestje op mijn lippen

woensdag 30 december 2015

Al een lange tijd had ik deze glitterbom in mijn laatje liggen. Iets wat ik zo graag wilde testen maar telkens niet aan toe kwam. Omdat het over een paar dagen oud en nieuw is, vond ik dit het ultieme moment om deze eens het laatje uit te trekken, want glitters zijn dan helemaal oké! Eens kijken of dit wat is..

Met glitter op de lippen heb ik sowieso al een beetje een afkeer. Ik denk dat we allemaal wel weten hoe dat aan voelt, niet prettig. Ik was benieuwd of dit misschien zo werkte dat je de glitter niet voelde en was heel enthousiast om het te proberen. Het product is van w7 wat we allemaal wel kennen inmiddels. w7 Lip Explosion is een basis lipgloss, waar je vervolgens de glitter op aanbrengt zodat deze goed blijft zitten. De kleur die ik heb is Copper Blast.

De basis waarmee je begint is een transparante gloss. Een simpele applicator en een geur waar je u tegen zegt. Tijdens het opbrengen begon het een klein beetje te tintelen en deed het me denken aan vroeger, toen het enige make-up wat ik droeg een vieze lipgloss van Hema was waar ik verslaafd aan was. Goed. Stap één is makkelijk en tot zo ver geen problemen. -zou toch gek zijn als het me niet lukte..-

De tweede, en laatste stap van dit ingewikkelde proces, is het aanbrengen van de glitter. Het kleurtje Copper Blast spreekt me enorm aan. Een prachtige koper rode / bruine kleur met zowel kleine als iets grotere glitters erin. Het aanbrengen ging lastig, het bleef niet heel goed plakken en het verdelen was best moeilijk. Ik moest ongeveer drie keer nieuwe glitter pakken en één keer tussendoor gloss aanbrengen.

Het resultaat valt me niet tegen, glitter it is! Of het daadwerkelijk een explosie aan glitter is, nee dat niet. Ook voel je de glitter ontzettend zitten en is dat niet bepaald prettig. Ook zie je vooral bij de laatste foto dat de glitter niet overal even goed gepakt heeft en heb je dus al snel kale plekjes. En toen ik dacht dat het aanbrengen al lastig was, wist ik nog niet dat het eraf halen van deze glitters net zo lastig was. Mijn hele gezicht zat onder de glitter en ik leek wel een discobal. Pas eind van de avond kreeg ik alles er goed af.

Leuk voor een feestje, maar daar blijft het bij voor de w7 lip explosion.
Gelukkig is mijn vloer wel glitter vrij en mijn gezicht inmiddels ook.

w7 is onder andere te koop bij op=op en Big Bazar
Kende jij de lip explosion van w7 al?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

23 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind deze glitter lipgloss verrassend mooi. Dit had ik absoluut niet verwacht maar ja, I like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het resultaat mag er zeker zijn, maar alleen jammer dat het zo lastig is om deze goed aan te brengen. Ook niet fijn dat je de glitters voelt zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh hij is mooi!! De kleur is ook super, alleen jammer dat hij zo lastig aan te brengen is! Hij staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zou zo leuk kunnen zijn maar wel vervelend dat je het zo voelt zitten en het er amper weer af krijgt. Veel gedoe maar wel leuk voor een keertje met een feestje of oud en nieuw inderdaad! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik vind het effect wel leuk, maar het moet natuurlijk ook makkelijk werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een grappig product. Ik ben zelf ook niet van de glitters op mijn lippen. Het resultaat mag er zeker wel zijn. Vind zo'n koper kleur ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het mooi! En de kleur past leuk bij je sproetjes hihi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha ondanks alle glittertjes na afloop ziet het er wel echt heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat grappig! Ik zou het niet dragen, maar wel leuk om te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De verpakking trekt mij niet echt aan moet ik zeggen, al vind ik het resultaat wel aardig voor een (fout) feestje :p

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me niet zo fijn zitten maar geeft een geweldig effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toen ik eerst die kleur zag dacht ik uhm...nee. Maar op je lippen staat hij echt prachtig! Wel jammer dat het er zo moeilijk af gaat, want het ziet er echt leuk uit! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Apart, ik zou het niet zo snel zelf dragen, maar vind het je wel goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het resultaat best mooi! Alleen jammer dat je de glitters goed voelt zitten en dat het verwijderen zo'n gedoe is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze kleur staat je goed en hij was perfect geweest voor een kerstparty! ;) Maar glitters blijven een drama.. je krijgt het bijna nergens goed vanaf vanaf, hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. haha, ik heb een tijdje terug staan twijfelen om deze glitterexplosie mee te slepen naar mijn beautyhol. Toen dacht ik nee...moet ik maar niet meer doen, .....gevalletje : opoe goes back early 80's en stel je voor moet ik ook nog gaan discodansen....ik vind het superleuk, maar word nu echt iets te oud voor zulke explosies...( denk ik )

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha het effect is leuk maar ik snap dat het heel lastig aan te brengen is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, ik vind 'm gaaf! Zeker voor oud en nieuw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er heel leuk uit, maar in mijn ogen zijn er iets te veel nadelen! Ik haat het als mijn hele gezicht vol hangt met glitters, hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vind het niet echt een explosie aan glitters, maar gaaf is het wel! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vind het wel mooi, maar Denk niet dat ik zoiets zou dragen. Ik wil alleen maar gladde dingen op mijn lippen. Die glitters lijken me niet echt fijn hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb er ook een aantal en het is inderdaad leuk voor een feestje/een keer. ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen