mislukte planning & een paar winnaars

woensdag 2 december 2015

November is voorbij, de maand waarin ik al mijn winacties online zou zetten. Omdat ik iets meer winacties had dan dat ik had gedacht, ging mijn planning helemaal mis. OEPS! Ik heb er nog een paar in petto, maar officieel zou alles lopen tot eind november..

Eerst wilde ik alle overige winacties gewoon op de laatste dag online gooien, maar dat vind ik ontzettend zonde en ben dan bang dat er over sommige winacties heen gekeken word. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom loopt 'de maand van de winacties' nog even door tot december. Maar beloofd is beloofd. Hierbij meld ik de winnaars van de winacties die zijn geweest!

#1 Shoptegoed van Hoesjes-outlet is gewonnen door; Rosanne Sarneel
#2 Verwenpakketje van fotografieilse.nl is gewonnen door; Tamara TS
#3 De kou-killer en iGloves zijn gewonnen door; Nynke Boer
#4 Frosted Plum pakketje van The Body Shop is gewonnen door; Svenja Slootweg
#5 Christian Paul horloge naar keuze is gewonnen door; Dewi Hol
#6 Shoptegoed van Sans-Online is gewonnen door; Bouke Mallezie
#7 Een complete look met producten van E.L.F. is gewonnen door; Chelsey Meijners
#8 Een foto op Forex is gewonnen door; Carola Donkelaar
#9 Cadeautje van Lush is gewonnen door; Lindsey BeljaarsVerder komen er nog een paar winacties online die nog in mijn concepten staan. Deze winacties zullen tot halverwege December lopen en zal ik ergens rond die tijd ook bekend maken.

#10 Een lekker chocolade pakket. Hoi calorieën!
#11 Een paar van mijn favoriete sieraden van dit moment
#12 Een pakketje met onder andere een mooi horloge en portemonnee
#13 Een MAC lipstick naar keuze
#14 Een shirtje voor jou en je BFF


Aan alle winnaressen; Gefeliciteerd! 
Bij deze wil ik jullie vragen mij een mail te sturen naar livingalie-nl@hotmail.com met daarin je adres gegevens. Ik zal de pakketjes zo snel mogelijk opsturen! 

Voor iedereen die niet gewonnen heeft;
doe zeker mee met de andere winacties want wie weet heb je daar meer geluk! Verder ontzettend bedankt voor het mee doen allemaal! Dit was erg leuk om te organiseren en wil ook graag alle bedrijven bedanken die mee hebben geholpen dit allemaal mogelijk te maken!

Om op de hoogte te blijven lijkt het me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

27 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd aan alle winnaars! En wat komt er nog een hoop leuks aan, ik ga weer lekker mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! Ik ben benieuwd naar jouw volgende winacties. En voor de winnaars: gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat heb je toch een hoop te gekke winacties gehad Rebecca. Echt ontzettend lief en bijzonder dat je hier zoveel werk en tijd in besteed, je bent veel te lief <3 En wauw, zie ik daar nou mijn naam staan? Kan het niet geloven, je maakt mijn dag nu al helemaal perfect. De producten lijken mij zo fijn en ik kan niet wachten om ze te proberen! Ook gefeliciteerd aan de andere winnaressen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat jammer, maar volgende keer beter natuurlijk. Gefeliciteerd aan alle winnaars. Wat zijn het er veel trouwens, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meid , meid, hoe krijg je al die toffe acties toch allemaal voor elkaar?Gefeliciteerd winaaressen ik ben blij voor jullie, en wacht de volgende winacties met veel nieuwsgierig af...die zijn ook echt superleuk zo te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas niks gewonnen, maar gefeliciteerd iedereen! Weer lekker meedoen met de andere winacties, misschien dan meer geluk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer, niks gewonnen. Maar gefeliciteerd voor iedereen die wel wat heeft gewonnen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd winaressen! ❤ Ik zie dat er binnekort ook weer leuke winacties komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh jeetje wat een winacties! Iedereen die gewonnen heeft: gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa super! Ik ga vast een mooie Thailand vakantie foto uitzoeken ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk dat ik de ELF producten heb gewonnen! Dank je wel!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil alle winnaars feliciteren :) Je hebt goed je best gedaan met alle winacties!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd aan de winnaars! Stiekem jammer dat ik er niet bijzit, maar zo te zien moet ik niet treuren met de nog aankomende win acties! Dat chocoladepakket bijvoorbeeld, wie kan daar nu aan weerstaan? (;

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat doe jij veel leuke winacties! Congrats aan de gelukkigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat veel winacties! Leuk! Gefeliciteerd aan alle winnaars

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben zo blij dat ik het Lush pakket gewonnen heb, dat wordt genieten!! Ik heb je gemaild met mijn NAW gegevens! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh neeeeeee!? DROOM IK?? Heb ik echt het horloge gewonnen? Wat ontzettend gaaf en hoe lief dat ik dat gewonnen heb! Ik ga je nu gelijk mailen! Wauw wauw wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuke winacties waren het. Iedereen gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Excuses voor de veel te late reactie! Ik vind het ontzettend leuk dat ik gewonnen heb! Heel erg bedankt! Liefs, Tamara

  BeantwoordenVerwijderen