Zo leren we elkaar eens echt kennen

vrijdag 11 december 2015

Hi! Iedereen heeft wel van die random dingen die hij/zij leuk vind, toch? Vandaag deel ik er een paar met jullie én zou ik het leuk vinden als jullie er een paar met mij delen. Soort van jullie leren mij kennen en ik leer jullie kennen. Vind ik leuk. Net als dit soort veel te gemaakte foto's. E-nig!

We beginnen natuurlijk met de likes, want dat is het leukst;

✘ Op nummer één staan katten, ik ben een echte crazy cat lady. Soms een beetje eng..
✘  Reizen, nieuwe mensen leren kennen en ergens voor het eerst komen. Er is nog zo veel te zien!
✘  Ongepland leuke dingen doen. Spontane dingen, I like that!
✘  Koffie. No words needed. 
✘  Lekker de hele dag op de bank films kijken en verder helemaal niks doen, 't liefst met mama.
✘  Onbekende mensen waarmee je ineens hele random en boeiende gesprekken kunt voeren.
✘  Mensen aan het lachen maken. Vooral wanneer ze in een verdrietige bui zijn.
✘  Nét op tijd binnen zijn als het ineens keihard gaat regenen. Lucky me!
✘  Me time. Buiten het feit dat ik graag omringd ben met mensen vind ik tijd voor mezelf ook erg belangrijk.
✘ Fruit. Vooral (wilde) perzik en banaan.

Dislikes, want die zijn er natuurlijk ook;

✘  Het middelpunt van de belangstelling zijn. Vroeger als kind vond ik het al verschrikkelijk om op de stoel te moeten staan zodat iedereen voor je kon zingen als je jarig was. Nu is het met presenteren. Echt iets wat ik niét leuk vind. Zet mij maar achter in een hoekje. Behalve op de dansvloer, I own it.
✘  Mensen met een verschrikkelijke attitude. Lose it guuurl!
✘  Mensen die respectloos met andere omgaan. Laat iedereen lekker in zijn waarde.
✘  Oudere die je in de stad bijna omver rijden met die belachelijk harde karretjes. Maar ondertussen wel roepen dat 'de jeugd van tegenwoordig' zo verschrikkelijk is.
✘  Verliezen. Bij mij is het niet 'je kan slecht tegen je verlies' nee.. Ik kan er gewoon helemaal niet tegen. Ik wil ook altijd bij monopoly de bank zijn want ik ben ook een echte valsspeler. Ik doe ALLES om te winnen, moehaha.
✘  Mijn zwakte voor slecht eten.
✘  Vroeg opstaan. Alles voor 8 uur vind ik gewoon niet tof.
✘  Regen. Behalve wanneer ik in bed lig of in een tent, anders heb ik er echt een hekel aan.
✘  Mensen die áltijd maar over zichzelf praten en dan vooral over hoe moeilijk hun leven wel niet is.
✘  Mensen die mijn humor niet begrijpen. Ik heb gewoon bepaalde rot humor waar je tegen moet kunnen. Naar mate je me beter leert kennen in person, wen je er wel aan en word je meestal net zo. Sorry. 

Komen sommige dingen je bekend voor?
Nu is het aan jou! Laat minstens één like en één dislike achter in de comments!
een hele lijst mag ook.

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

18 opmerkingen:

 1. Ik herken hier wel wat dingen in. Mijn like is me time, omdat ik dit veeeeeeeel te weinig heb en hier nodig iets aan moet veranderen. Dislike is voor mij absoluut mensen die kwaad spreken over een ander en in het gezicht van die persoon poeslief zijn. Bah!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar! Vooral de regen en het uitslapen. Mijn likes zijn toch ook wel tijd voor mezelf maar zeker ook met het gezinnetje zijn, een grote dislike van mij is altijd kniepijn hebben en daardoor niet kunnen doen wat ik zou willen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken mezelf in heel veel likes, maar ook in veel dislikes. Ik hou ook echt van lekker niks doen en film kijken en ik hou totaal niet van in het middelpunt van de belangstelling staan, dat vind ik echt vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha leuk! Sommige dingen zijn wel heel herkenbaar! Zo kan ik ook gerust heel de dag op de bank hangen met een serie films en ben ik meestal net op tijd binnen voor de regen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk. En herkenbaar ook. Ik ben ook gek op me time. En haat regen, bleh. Het is idd alleen leuk als je lekker binnen zit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh herkenbaar! Onbekende mensen die uit het niets een heel gesprek met je beginnen in bijvoorbeeld de trein of als er ergens in de rij staat, love it! Vaak leer je er ook nog eens wat van, van die gesprekken. En bejaarden die je omver rijden.. heb ik ook gehad ja! Ik stond met mijn fiets op een fietspad in het park te wachten op iemand. Ik stond aan de rechterkant van het pad, toen er een vrouw in zo'n kar aan kwam gereden. Ze kon er gemakkelijk langs, maar wilde perse dat ik aan de kant zou gaan. Ze stopte net voor mijn fietsband en keek mij heel boos aan. Dus ik zei: ''U kunt er gemakkelijk langs.'' Gaf ze gas, hoppa ik en mijn fiets omver. Verschrikkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! Alles komt me super bekend voor, koffie yammie! En ik ben ook echt een crazy cat lady, zou me niet verrassen als ik over 20 jaar samenwoon met 5 katten in een gezellig huisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel dingen herken ik wel! Een grote like van mij zijn honden, ik ben echt een honden persoon en als ik er eentje op straat tegenkom kan het dan ook niet laten om hem eventjes te aaien.
  Een grote dislike is (net als bij jou) mensen die mijn humor niet snappen, ik heb vaak hele droge humor en sommige mensen snappen dan gewoon niet wat er zo grappig is. Daar kan ik me dan zo aan irriteren als je de grap moet gaan uitleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Veel dingen herken ik wel! Een grote like van mij zijn honden, ik ben echt een honden persoon en als ik er eentje op straat tegenkom kan het dan ook niet laten om hem eventjes te aaien.
  Een grote dislike is (net als bij jou) mensen die mijn humor niet snappen, ik heb vaak hele droge humor en sommige mensen snappen dan gewoon niet wat er zo grappig is. Daar kan ik me dan zo aan irriteren als je de grap moet gaan uitleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha leuk artikel! Ik herken wel aardig wat dingen terug, ik ben namelijk ook een crazy cat person haha, ik spaarde vroeger alles van katten (van beeldjes tot knuffels). Ook ik echt heb koffie nodig in de ochtend!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Veel puntjes zijn zo herkenbaar! Ik hou ook enorm van katten en kan niet tegen vroeg opstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Likes: mensen die anders zijn dan anderen, hondjes, felle kleuren, lekker eten (sushi), shoppen.
  Dislikes: chronisch ziek zijn, weinig te besteden hebben, mensen die denken dat ze meer zijn dan een ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Likes: KATTEEEEEN ja same girl omg. Wij gaan morgen onze Noorse Boskat kitten ophalen, oh. my. God. (mocht je nieuwsgierig zijn, hier zie je haar foto's van de 1e paar dagen tot haar 12e week: http://du-yu-no.nl/page-368179/dodge) Ze heet Dodge en ze is zo verschrikkelijk schattig.
  Dislikes: mensen die niet van dieren houden, maar nog meer de mensen die alleen maar aan zichzelf denken, en denken dat ze 'beter' zijn dan anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel goed artikel. Likes bij mij: me-time, lezen/boeken, bloggen, dieren, dagjes weg. Dislikes: altijd maar moeten en mensen die zo communiceren over zichzelf of naar jou toe. Onrecht of het kunnen van andere wegwuiven als niks. Dierenmishandeling geeft gewoon zelfs een gevoel van onmacht en woede.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ongepland leuke dingen doen en reizen, wie vind dat nu niet leuk? Ik ben ook dol op fruit, maar dan eerder appel en granaatappel, jummie! Vroeg opstaan is ook helemaal niets voor mij, in tegendeel! Vandaag was het eerlijk waar 13:45 toen ik opstond, oeps! Ik was zó vermoeid door de examenperiode, hahah! Regen, ik vind het nergens goed voor! Behalve om te fotograferen dan... (;

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaahw, wat een leuke begin foto! Haha herkenbaar! Reizen vind ik super tof om te doen, ik vind het echt gaaf om nieuwe plekken te ontdekken. Ik ben ook totaal geen ochtend mens, same! Vroeger kon ik echt om 6 uur opstaan, ik snap niet hoe ik dat deed.. Nu kan ik gerust tot een uur of 11 uitslapen, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Veel herkenbare puntjes. En ik zou niet gek opkijken als ik ooit een cat lady wordt als mn man eerder zou overlijden. Haha. Love kitties.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. En of dit herkenbaar is voor mij! Ik geloof dat dit artikel ook zo hopla op mijn blog zou kunnen verschijnen. Allereerst een like: Mensen een goed gevoel geven! Dat vind ik een van de belangrijkste dingen. Een dislike: Ik heb echt een hekel aan lang alleen auto rijden. Laat ik dat nou net super vaak moeten doen! :-(

  BeantwoordenVerwijderen