Het blijft toch altijd weer een gok

zondag 10 januari 2016

Wat blijft een gok? Lipstick online bestellen, dat blijft een gok. De kleuren zijn in het echt al gauw anders dan het plaatje op internet. Als je de lipstick dan eenmaal binnen hebt, denk je.. ehh? De afgelopen reviews die je hebt gelezen die ik heb gedaan over lipsticks, begonnen allemaal met diezelfde gedachte. Hoezo bestelde ik dat?

Bij deze lipsticks was dat echter niet zo, ik deed de huls van de lipstick af en dacht oh-my-god, wat een prachtige kleuren! Wel een echt luxe probleem om niet gelijk de lipstick aan te kunnen brengen hé? Ik wilde zo ontzettend graag de donkere kleur aanbrengen. Volgens mij was ik zojuist verliefd geworden. And I am a material girl, lalalala

In eerste instantie had ik het idee dat de kleurtjes best veel op elkaar leken, maar dat is zeker niet waar. De kleur links, met de simpele naam #6 is een bruin/roze tint die een beetje nude oogt. Een oranje ondertoon is duidelijk te zien en denk dat dit wel een subtiele teint is. De kleur rechts, #7 is daarintegen gelijk wat donkerder. Het is geen paars, het is geen rood maar zit er precies tussenin.

Al snel viel tijdens het swatchen op dat de lipsticks ontzettend veel glans bevatten. Vaak ben ik meer van de lipstick zonder glansje, maar wie weet word het eens tijd voor wat anders. Zo naast elkaar geswatcht zie je ook dat de kleur links (#6) bruiner is en de kleur rechts (#7) toch meer naar het bordeaux neigt.

De lipstick belooft 9 uur lang goed te blijven zitten en is waterproof. Het aanbrengen van de lipsticks ging gemakkelijk en zijn erg zacht. Het mooie daar aan, is dat het veel minder in mijn randjes gaat zitten. Beide kleuren vind ik erg mooi, al moet ik wel een beetje wennen aan de donkerdere kleur. Toch kunnen deze lipsticks prima gebruikt worden voor een alle daagse kleur. 9 uur lang blijft de lipstick niet zitten, meer een goeie 4 uur, wat voor een glans lipstick erg veel is!

 Beide lipsticks kun je bestellen op Born Pretty store voor maar €2,70 per stuk
bestel via deze link om direct naar de lipsticks te gaan.
KORTINGSCODE: RVGH10 voor 10% korting

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

27 opmerkingen:

 1. Ik vind deze kleuren je heel erg mooi staan hoor! En voor een glanzende lipstick vind ik 4 uur best heel erg oke!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat een prachtige kleurtjes zeg! 4 uur is voor zulke lipsticks erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor € 2,70 per stuk zijn dit echt hele mooie lipsticks als ik ze zo zie. Vier uur is ook prima. zeker voor een romige lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad altijd maar afwachten hoe kleuren er in het echt uitzien en of ze lijken op hoe ze er op het plaatje uitzien. Gelukkig zijn deze je niet tegengevallen, ik vind het beide ook hele mooie kleuren en ze staan je mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn niet echt mijn kleurtjes, maar gelukkig vallen deze niet gek uit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kleuren! Fijn dat het goed aan te brengen is en de prijs is ook mooi meegenomen! Ze staan je bijde erg mooi maar de donkere wint!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een pareltjes van lipsticks om te zien. Vind de verpakking echt heel mooi. De kleurtjes vind ik je ook heel erg mooi staan Rebecca! Ik ben zelf ook meer fan van matte lipsticks, maar lipsticks met glans misstaan je niet! Fijn dat deze aankoop goed heeft uitgepakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de lipstick erg mooi! En dat hij 4 uur blijft zitten vind ik alsnog erg lang haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh mooi lipsticks zeg! 4 uur voor glanzende lipsticks is zeker een mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie lipstick!die kleuren staan je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het leuke kleurtjes! Vooral #7 staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor de prijs zijn het hele leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat goedkoop zeg! Dat had ik niet verwacht, ik vind de hulzen alleen al zo mooi. Ik vind die donkere kleur je trouwens heel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De kleuren staan je echt heel erg mooi! Ik vind trouwens dat je prachtige foto's maakt! x Yvet (www.lovelyleisure.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie lipsticks, vooral voor zo'n prijs! Ze staan je ook goed, vooral de donkere x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De donkerste vind ik erg mooi! En voor die prijs, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hihi, het waarom heb ik dit besteld gevoel, herken ik zo goed en dan ineens blijken zich zulke mooie dingen te ontvouwen...ook van kleur 7 zou ik ik dit gevoel heel sterk krijgen maar als ik hem zie op je lippen... hij is echt zo mooi om te zien....hij staat je ook heel goed vind ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw deze kleuren staan je echt prachtig, je bent echt een mooie meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bijzondere kleurtjes! Maar erg mooi! Stiekem ben ik jaloers op jouw sproeten! ;-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het ook altijd een gok om dit te doen, het is laatst ook een keer verkeerd uitgepakt bij mij ...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie kleuren, ze staan je goed! ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De kleuren staan je werkelijk beeldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtige kleur! staat je leuk rebecca!

  BeantwoordenVerwijderen