Mixiu Modified Blush met fruit olie

vrijdag 15 januari 2016

Een blush swatchen en dus reviewen is voor mij ontzettend lastig. Ik heb veel sproeten en rode vlekjes in mijn gezicht en ik draag geen foundation of iets dergelijks. Daardoor komen blushes bij mij vaak niet tot hun recht, iniedergeval op de foto's niet. Toch wilde ik deze blush graag met jullie delen!

De blush  bestelde ik op Born Pretty Store, een webshop met heel veel betaalbare make-up. Deze blush is voor nog geen €4,- te koop in de webshop en ik verwachte er dus niet al te veel van. De blush is te koop in twee kleuren, helaas hebben ze geen namen en heet deze blush gewoon 01, vind ik toch altijd weer jammer. Gelukkig maakt het mooie patroon een hele hoop goed en mag ik eigenlijk helemaal niet zeuren.

Deze blush komt met haar eigen kwastje, maar vaak gebruikt eigenlijk niemand deze. Het is misschien handig om voor de zekerheid er in te laten, maar zelf doe ik hier niks mee. Toch is het een leuk extraatje en mocht je nog geen kwast hebben, dan zou je deze prima kunnen gebruiken natuurlijk. De blush zelf bevat ook een spiegeltje en dat vind ik altijd een groot pluspunt!

De swatches van de blush waren veel belovend. Links is de buitenste roze kleur, in het midden is de rood/roze kleur en de swatch rechts zijn de twee kleurtjes door elkaar. Zelf ben ik te lui om mijn kwast maar door één kleur te halen, dus de kleur rechts is die het voor mij zal worden. De blush voelt erg zacht aan en brengt daarom ook erg gemakkelijk aan. De blush bevat verschillende soorten olie waardoor deze ook een beetje gaat glanzen, maar gelukkig niet vet word.

Zoals ik al eerder aangaf, zijn swatches van blushes voor mij vrijwel onmogelijk door mijn sproeten. Toch denk ik wel dat je hier een beeld krijgt van hoe mooi de blush is. Met mijn goedkope essence kwastje hoefde ik maar twee keer over de kleurtjes om al een mooi resultaat te krijgen, gebeurd niet vaak met goedkope blushes! Uitkijken dus dat je niet te veel aanbrengt want de pigmentatie is top!

De lipstick die ik draag vind je hier.

Het is een prachtig item om te zien, maar ook nog eens heel fijn om te gebruiken!
De blush blijft de hele dag zitten en dat voor maar €3,64

Via deze link kom je gelijk terecht bij de blush
KORTINGSCODE: RVGH10 voor 10% korting

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

20 opmerkingen:

 1. Heerlijke neon neon neon blush. Deze staat je prachtig met je haarkleur.
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inderdaad een prachtige blush! Jammer dat hij geen naam heeft. Vaak vind ik dat altijd wel leuk als ze make-up producten een originele naam geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij staat je wel heel mooi, juist ook met je sproetjes! Vind dat hij je een mooi en natuurlijk effect bij je heeft, ondanks de goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik de blush minimaal vind dan is het inderdaad een erg mooi effect. Blijft toch lastig om ineens heel voorzichtig te moeten zijn

   Verwijderen
 4. Wat een mooie kleuren zeg, pigmentatie is goed! De blush staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren hé, vooral ook op de foto van je gezicht. Staat fris maar natuurlijk, van die fijne blosjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze blush oogt inderdaad heel fris en kreeg die dag ook te horen dat ik gezonde blosjes had. Terwijl het echt die blush was hihi

   Verwijderen
 6. Wat een mooie/leuke! Zeker voor dat prijsje. Staat je super, ik hou van sproeten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaaauw, wat een beauty van een blush Rebecca. Alleen het mooie patroontje maakt mij al hebberig. De snoepige roze kleur vind ik ook prachtig. En de kleur staat ook nog eens heel mooi bij jouw lichte huid. Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw dankjewel!
   Ik ben er ook ontzettend blij mee :)

   Verwijderen
 8. Wat een prachtige blush! Toen ik hem op het eerste gezicht zag dacht ik dat het van een duurder merk was, maar ik was in shock toen ik las dat hij maar €3,64 is haha. Ik vind hem echt super mooi en wees trots op je sproetjes, ik vind het helemaal niet storend! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha je tof he, hij ziet er echt uit alsof het een high end blush is. Maar deze valt toch echt onder de categorie goedkoop :) Dankjewel. Ik vind mijn sproeten niet heel erg hoor, maar in deze gevallen is het wel eens vervelend

   Verwijderen
 9. Ik vind de blush erg mooi! Gaaf!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen