Party Musthaves!

donderdag 28 januari 2016

Persoonlijk houd ik wel van een feestje, tegenwoordig heb ik nog amper feestjes maar dat heeft zo zijn reden. Maar áls ik dan een feestje heb, heb ik zo mijn favoriete items die ik er eigenlijk altijd bij pak. Na een tijdje ga je dat van jezelf door hebben en daarom leek het leuk om mijn favorieten te laten zien die voor mij echte musthaves zijn. 

Eigenlijk heel cliché, maar negen van de tien keer trek ik een zwarte outfit aan. Surprise! Zwart kan nou eenmaal altijd en kan bij elke gelegenheid. Omdat ik zwart in combinatie met goud ontzettend mooi vind, maar het ook prima te combineren is met zilver, kan ik elke kant op. Toch neig ik sneller naar de combinatie met goud, omdat het net iets warmer staat.

Toen ik deze super mooie clutch zag, was ik op slag verliefd. De pailletten schreeuwen gewoon feest! De clutch is ruim genoeg en alles past er in wat er in zou moeten. Een telefoon, klein portemonneetje, je sleutels en je lipstick van die avond... Het past er allemaal in. De binnenkant is ook nog eens leuk gevoerd met een tijgerprintje. Zo catchy, maar een enorm leuke toevoeging! 

In het dagelijkse leven bestaat mijn makeup uit mascara en wenkbrauwpotlood, maar met het uitgaan mag het allemaal net iets meer en heftiger. Qua sieraden is het daarom wel mooi om voor een kleine subtiele ketting te gaan. Deze ketting met een simpel muntje eraan is daarom de perfecte keuze. Het horloge past perfect bij de clutch door het zwart in combinatie met goud. Een echte eyecatcher om je pols, waarbij je verder helemaal niet veel nodig hebt. 

In combinatie met een zwart, simpel jurkje heb ik verder helemaal niets nodig dan deze drie items. Zelf ben ik nou eenmaal niet een heel uitbundig persoon en daarom is dit perfect voor mij.

Alle drie deze items zijn hier te bestellen

Liefs,
Rebecca

29 opmerkingen:

 1. Wat een toffe foto's, ik hoop dit jaar veel te feesten haha en rode lipstick is altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook zeker iets wat ik meer wil gaan doen dit jaar.. Heb ik lang niet kunnen doen. We gaan er voor :D

   Verwijderen
 2. Zwart met goud is ook mijn 'to go' look haha! Leuke items heb je voor je party look!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is natuurlijk ook wel een heel goeie match!

   Verwijderen
 3. Jouw staat eigenlijk alles Rebecca! Mooie foto's gemaakt voor je blog! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nouuuu, dat zal je nog wel tegenvallen hoor hihi
   Dankjewel!

   Verwijderen
 4. Mooie clutch <3 En de combi is super leuk. Ik sluit me aan bij de rest; mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe clutch! Die horloge is ook zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De clutch vind ik ontzettend leuk! Ideaal voor een feestje inderdaad ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's
  volgens mij word jij nog eens een horloge junkie als ik het zo zie
  De clutch is heel mooi en wat fijn dat er zo veel in past

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad wel een mega plus punt hoor, wanneer er veel in zo een klein tasje past.
   Dan ook nog eens zo een mooie!

   Verwijderen
 8. De clutch is mooi ik hou wel van wat glitter! Leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, dat horloge is echt prachtig zeg!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij een mooie jurk is simpel vaak het beste. Je clutch is een leuke eyecatcher en ja ik let natuurlijk op het leuke gitterlakje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik had niet anders verwacht dan dat die je zou opvallen!

   Verwijderen
 11. Mooie foto's! Ik denk dat dit zeker goede party essentials zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke items! Voor een avondje weg zijn mijn spulletjes soortgelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuk artikel weer.. maar uhhh dit kun je niet meenemen naar de spa he volgend jaar ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihih neeee, dan neem ik alleen mijn bikini mee en een elastiekje!
   Oh wat heb ik daar een zin in!

   Verwijderen
 14. Moooie foto's ! Ik houd wel van wat glitters! Goede essentials :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke items, ik zocht nog zo'n kettinkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie producten en prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Erg mooie spullen. Die clutch is inderdaad één en al party, wiehoee

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De foto's die je erbij hebt gemaakt vind ik echt heel erg mooi, echt leuk gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, wat een prachtige foto's, vooral de eerste en de laatste! Ik vind de clutch heel leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie foto's! De clutch en horloge vind ik erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke clutch ook! Een partylook draag ik het liefst ook rode lipstick! ook je foto's zijn weer prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen