What's new? Eerste shoplog van 2016

woensdag 20 januari 2016

Oke, ik mag dit eigenlijk helemaal geen shoplog noemen, want stiekem zijn dit gewoon de spullen die ik heb gekregen voor kerst maar is het te laat om dat nu nog te laten zien. Toch wilde ik het wel laten zien want ik ben ontzettend verwend en ik ben erg blij met alles wat ik heb gehad. Dus voor de vorm heb ik het even zo genoemd; de eerste shoplog van 2016!

Het eerste cadeautje wat ik kreeg, was het nieuwe luchtje van Paco Rabanne, Olympēa. Dit luchtje wilde ik al hebben vanaf de dag dat het uit kwam maar kocht ik uiteindelijk nooit. Het is best een aparte geur, waar je echt van moet houden. Ik ben er in ieder geval gek op en draag hem vrijwel dagelijks. En oooh, wat een mooi flesje!

Iets wat ik nog nooit in mijn leven gedaan heb, is mijn nagels vijlen. I know, heel slecht en het is echt waar. Ik zie er het nut niet van, het duurt lang en ben er simpelweg te lui voor. Om het toch eens te proberen is de Scholl velvet Smooth elektrische nagelvijl aangeschaft. Voor nu heb ik nog heel even acryl nageltjes maar zodra die er af gaan, ga ik toch echt eens beter voor mijn nagels zorgen. Is een review van deze vijl een idee?

Rianne en ik liepen in Almere, vanuit het werk waren we iets eerder vertrokken zodat we even naar de Primark konden -moet kunnen-. Na de Primark gingen we natuurlijk nog wat winkeltjes in en zo ook één of ander boetiekje waar ik de naam niet van weet. Daar zag ik deze tas en werd ik op slag verliefd. Ik had mezelf voorgenomen om geen geld meer te besteden aan tassen en liet deze hangen. Rianne kocht wel een tas en bij de kassa vertelde ze ons dat de tweede tas 50% korting had, toen kreeg ik deze tas van haar. Zomaar! Hoe lief! Im happyyy

EIN-DE-LIJK heb ik dan een By LouLou portemonnee. Sinds ik deze portemonnee voor het eerst een keer bij een vriendin van mij zag was ik verliefd. De kleine hangertjes er aan, het spiegeltje in het telefoon vakje, de binnenkant, de buitenkant.. Alles aan deze portemonnee is mooi! Enne, valt het jullie ook niet op hoe ontzettend goed deze matcht met mijn nieuwe tas? Ze zijn gewoon voor elkaar gemaakt!

Sinds een paar maanden ben ik veel meer bezig met sporten. Ik probeer drie keer in de week te gaan en dit gaat tot nu toe best goed. Op gebied van schoenen, sport ik al ruim 5 jaar op mijn Nike Total Core training sneakers. Ze bevallen erg goed, maar blijven natuurlijk niet erg mooi na al die jaren.  De nieuwe sportschoenen zijn ook van Nike, maar ditmaal de Dual Fusion. Ze lopen alsof ik over wolkjes wandel en ik vind ze ontzettend gaaf!

 Als ik dan eenmaal klaar ben met sporten, word het tijd om deze kat aan te vallen. Deze mega kat gemaakt van chocolade stond al ongeveer twee maanden op de kast en mijn vader werd er gek van. Hij kan er niet zo goed tegen als er zo iets lekkers staat en het is niet van hem. Omdat het nu wel lang genoeg had geduurd, wilde ik er even een fotootje van maken en daarna was er niet lang meer iets van deze kat over. Super schattig, maar iets te lekker om te laten staan.

Verder nog een paar van deze leuke, kleine items waar ik zeker net zo blij mee ben. De anti Stress kaars van het merk Green Tree is voor mij nieuw en ben ik erg benieuwd naar, de geur is hemels en beloofd echt kalmerend te werken. Ook het koekje van eigen deeg setje van de Xenos ga ik snel proberen, de verpakking is alleen al heel leuk! Verder werd ik dolbij dat ik wat makeup kreeg van de Merry Berry collectie van Essence, want zelf heb ik helaas niks kunnen bemachtigen.

Dat was dan mijn eerste zogenaamde shoplog van 2016, binnenkort een echte hoor hihi. Ik ben ontzettend blij met deze leuke spulletjes en de volgende items die ik laat zien zijn fashion items.

Laat je het weten wanneer je ergens een review van wilt?

Lijkt me leuk als je me volgt op bloglovin' en op instagram!
en abonneer dan gelijk even op youtube als je toch bezig bent, hihi

Liefs,
Rebecca

36 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items! Vooral je geurtje, de tas (hoe lief dat je die kreeg!) en de portemonnee vind ik tof :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een fijne aankoopjes :)
  Dat nagellakje van essence ziet er echt te schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne items! Die portemonnee ziet er zó mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi spul allemaal! En we willen natuurlijk wel een blog over de nagelvijl!! Veel plezier met al je leuke, mooie, lekkere spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh die chocolade kat lust ik ook wel...maar die is vast en zeker al op, haha! Een by Lou-lou portemonnee vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar is inderdaad nog geen eens een kruimeltje van over. He-le-maal op!

   Verwijderen
 6. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Dat flesje van Paco Rabanne ziet er inderdaad heel erg mooi uit. En wat super lief dat je die tas kreeg van die vriendin! En wauuww wat is die portemonnee leuk zeg, ik heb toevallig ook nog een nieuwe nodig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die tas en die portemonnee zijn zó leuk! En ja hoor, het viel me meteen op dat ze mooi matchen samen! Oeh jummie, die kat zag er heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Ze zijn echt voor elkaar gemaakt! Ondanks dat ze een klein beetje anders zijn qua kleur, is het toch een goeie match.

   Verwijderen
 8. Mooie tas! En wat een geluk, aan 50% korting!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Woow, die tas is geweldig mooi! Mooie spullen heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind vooral je tas en portemonnee heel erg mooi! Geluksvogel met je 50% korting!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke items! Je tas vind ik erg mooi, wat lief ook dat je die kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw mooie cadeautjes heb je gekregen, prachtige product foto's trouwens :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuke spullen en ook echt een mooie tas zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ZO mooie spullen heb je geshopt! En ik ben zo benieuwd naar Olympea :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke aankopen heb je gedaan! Die tas en portemonnee zijn echt een goede match! Ik ben benieuwd naar de parfum, staat al een tijdje op mijn wishlist! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een echte aanrader! Ben er ontzettend blij mee en draag 'm bijna dagelijks!

   Verwijderen
 16. Leuke dingen. Vooral de portomonnee.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele gave portemonnee! Je hebt super mooie dingen geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke spulletjes! Ik vind de By LouLou portemonnee echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een super leuke spulletjes, zou het allemaal ook wel willen hebben. De tas en de portemonnee zijn erg mooi! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je hebt prachtige spullen! De Dual Fusion schoenen van Nike zien er super gaaf uit. Heel veel plezier met alles, dit gaat zeker lukken denk ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat gaat inderdaad zeker weten goed komen. Alles is al goed in gebruik :)

   Verwijderen
 21. Jeej lucky you :) Allemaal leuke. toffe spullen! Bij ons had die kat het geen 2 maanden uitgehouden hihi, ik denk dat er steeds een klein stukje 'plotseling' verdween..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar, maar ik MOEST er eerst een foto van maken en ik had never nooit tijd. Dus ze hadden echt pech hihi

   Verwijderen
 22. Chocolade... Mmmh! Prachtige schoenen ook trouwens!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke items hoor meid! Die schoentjes van Nike zijn inderdaad echt tof! En je tas is ook echt mega leuk! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeh, ik ben heel erg verliefd op die tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke aankoopjes! www.lovelyleisure.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Je hebt leuke aankopen gedaan en de parfum van Paco Rabanne ruikt erg lekker! ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen