Van die echte hebbedingetjes die ik wil proberen

dinsdag 2 februari 2016

De laatste tijd zie ik ontzettend veel leuke hebbedingetjes. Er is zo veel wat ik wil proberen, of gewoon simpelweg wil hebben. Ik vind het heerlijk om op bijvoorbeeld Ebay te speuren en kom soms de leukste en handigste dingen tegen. Hierbij een lijstje met dingen die ik graag nog wil hebben, misschien kun jij het me aanbevelen, of juist afraden.De glitter stickers speciaal voor de iPhone kennen we nu allemaal wel. Heel instagram staat er vol mee en zelf vind ik het ontzettend mooi. Toch vind ik het zonde om mijn hele iPhone te beplakken en zo kwam ik ineens terecht bij alleen een Apple logo die bestaat uit glitters. Hierbij is de rest van je telefoon gewoon de eigen kleur. De stickertjes vind je hier via Ebay en zijn er in veel verschillende kleurtjes! Toch ben ik bang dat het een lelijk laagje achter laat of iets, vandaar dat ik nog steeds een boel twijfels heb..


Je kent het vast wel.. Een leuke blouse of een mooi shirtje die in de winkel perfect zit. Eenmaal thuis vind je m toch wel iets te diep uitgesneden en een ander shirt er onder is zonde, aangezien je dat ziet en dat haalt het effect weg van het shirt. Dan is er ineens dit. Een extra stukje stof, die je gemakkelijk aan je BH kunt klippen die nét voor je decolleté zit. Mooi van kant, dus niet vervelend om te zien. Deze handige inzet stukjes vind je hier via Your Look for Less


Dan nog zo een typisch item waar heel Facebook en instagram vol mee staat, de zwarte maskertjes speciaal voor mee-eters. Zelf heb ik er niet ontzettend veel last van, maar die paar die ik heb krijg ik voor geen mogelijkheid weg met een normale strip. Op één of andere manier pakt het gewoon niet en is alles nog steeds hetzelfde als voor ik de strip aanbracht. Dit schijnt echt een wondermiddel te zijn en wil ik dolgraag eens proberen. Iemand toevallig al ervaring?


Via Cotton and Scents heb ik al heel lang verschillende soorten thee op het oog. De smaakjes zijn zo vreemd, dat het me erg interessant lijkt om eens te proberen. Het is losse thee, wat ik persoonlijk al snel lekkerder vind en veel meer smaak vind hebben dan zakjes thee. Zeg nou zelf, Peanut butter & Jelly tea .. zou jij dit niet willen proberen? De thee vind je hier en buiten deze smaakjes om zijn er nog een paar andere.


Heb jij nog leuke items om te proberen?

Liefs,
Rebecca

26 opmerkingen:

 1. Wat een idee zeg van die extra stof kende dat helemaal niet. Ik ben ook niet iemand die zijn telefoon vol plakt met stickers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ondanks dat het er erg leuk uit ziet is het natuurlijk wel erg zonde.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke hebbedingetjes allemaal. Vooral de thee ziet er super leuk uit!!
  Erg handig dat stukje stof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! En ben bang dat ik ze binnenkort ook zeker ga bestellen

   Verwijderen
 3. Ik zou deze dingetjes ook wel eens willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hebbedingetjes heb je uitgekozen! Die apple glitter sticker is echt zoo leuk, weer eens wat anders. Die stukjes stof lijken me ook heel handig. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Ik vind het ontzettend slim bedacht en had geen idee dat dit bestond.

   Verwijderen
 5. Dat black head masker ben ik heel benieuwd naar! Die wil ik sowieso ook een keer proberen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik m besteld heb, plaats ik zo snel mogelijk een review.. Ben benieuwd of dit écht werkt!

   Verwijderen
 6. Ik vind zo'n black head masker erg interessant. Voor die apple sticker, kan je geen transparant hoesje kopen en m daar op plakken? Dan heb je geen plak vlekken op je iPhone, mocht dat gebeuren :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad ook wel een idee, maar zo een hoesje is wel weer dik waardoor je hoogte verschil ziet (denk ik) misschien zo een bescherm folie die je ook voor de voorkant hebt

   Verwijderen
 7. Dat zwarte masker vind ik ook wel erg interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat handig dat kantstukje! Heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een grappige spulletjes! Dat masker zou ik ook wel eens willen proberen. Dat decollette-stofje is helemaal een geinig idee :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die thee doosjes zijn zo schattig, ik zou het gewoon eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja ik ben ook heel benieuwd naar dat zwarte spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. de inzet stukjes stof vind ik wel heel erg handig om zo te zien. Zeker in de zomer als je niet echt veel kleding draagt en het niet prettig is een extra hemdje te dragen onder zo een te laag uit gesneden truitjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De black head pore strip en het 'extra stukje stof' voor je decolleté lijken me erg handig/maken me nieuwsgierig ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook zo benieuwd naar die black head pore strips!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hihi te leuk! Ik ben wel benieuwd naar die strips ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat glitter logo vind ik wel heel leuk! Zelf zou ik het niet zo snel kopen omdat mijn iphone altijd een hoesje om heeft dus het logo is niet zichtbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. erg hele leuke dingetjes inderdaad haha! x

  BeantwoordenVerwijderen