Vandaag is de dag

maandag 15 februari 2016

 YES! Vandaag, maandag 15 februari is de dag van mijn operatie. De operatie waar ik twee jaar op heb gewacht. De dag waarvan ik had verwacht dat deze eigenlijk niet meer zou gebeuren. Als je dit leest ben ik waarschijnlijk onderweg naar Hilversum voor de operatie. Nouja, wie weet ben ik wel aan het wachten.. Offf ben ik al onder narcose, óf ben ik al weer bij.

Het fijne aan deze operatie, is dat het maar een half uurtje werk is. Even het litteken weg snijden, de kantjes weer naar elkaar toe trekken en dan dicht maken. Zo simpel is het vast niet, maar zo klonk het wel en wil ik gewoon graag geloven. Ondanks dat ik ontzettend blij en benieuwd ben, moet ik toch toegeven dat ik stiekem heel zenuwachtig ben.

Okay anyhow.. Ik wilde jullie op de hoogte houden en wil iedereen bedanken voor de lieve reacties en steun op mijn artikel waarin ik uitleg wat ik precies heb en waarom ik geopereerd word. Jullie zijn top <3 Alles daarover kun je hier lezen. Zoals jullie waarschijnlijk wel begrijpen komen er daardoor minder artikelen online. Ik moet minstens vier weken totale rust hebben, daarna kan ik langzaam weer aan de slag en aangezien ik niet vooruit werk, heb ik 0,0 concepten klaar staan. Natuurlijk hoop ik wel enigszins actief te blijven en af en toe eens een artikel te kunnen schrijven en gewoon andere blogs te blijven bezoeken. Om half drie ben ik vandaag aan de beurt, ik houd jullie op de hoogte!

Zo snel mogelijk weer een update! 

Liefs,
Rebecca
19 opmerkingen:

 1. Heel veel sterkte! En neem daarna vooral je rust

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte meis. Neem je rust en maak je alsjeblieft geen zorgen om je blog. Wij snappen allemaal dat uitrusten belangrijker is dan hoeveel artikels je online kunt krijgen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je vandaag je litteken weg kunt laten halen. Logisch dat je rustig aan moet doen hierna en dat er minder artikelen komen. Rust maar lekker goed uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte meis en neem je tijd! Ik hoop echt dat je heel erg tevreden zal zijn met je resultaat x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes!! Laat maar weten hoe het is gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel sterkte! Super dat de dag er dan toch is gekomen! Succes en op naar een prachtig herstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte, ik hoop op een goed resultaat, dat het niet voor niets is! En natuurlijk een spoedig herstel x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. suc6 met je operatie!! en een goed herstel gewenst:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spannend zeg! Nog eventjes dus, ik duim voor je. Het zal er vast erg mooi uitzien als het volledig genezen is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Logisch dat je het toch wel een beetje spannend vind, dat is het toch ook...je hebte r zo lang opgewacht....Rustig aan, eerst weer een beetje aansterken, meis...knuffel Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Spannend ik ga dit ook nog moeten doen want ik heb hartoperaties al gehad dus ook zeer veel littekens! Ik wens je veel sterkte toe! En ik hoop dat het allemaal goed mag gaan! :)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoop dat de operatie goed is verlopen! Veel succes met herstellen x www.lovelyleisure.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Rebecca, wat ontzettend spannend! Op Instagram had ik al gezien dat de operatie geslaagd was en heel erg fijn om te horen dat alles goed is gegaan! Veel sterkte met het herstel<3 dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel veel sterkte en succes en ik hoop dat alles goed met je gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aah wat spannend zeg! Ik hoop dat alles goed is gegaan :)

  BeantwoordenVerwijderen