De meest gebruikte zoekwoorden; geen slipje aan?

dinsdag 9 februari 2016

Iets wat ik erg leuk vind om naar te kijken, zijn de verkeersbronnen. Ofterwijl, hoe heeft iemand mijn blog gevonden en welke woorden heeft hij/zij daar voor gebruikt. Het leek mij leuk om met jullie te delen en ook om zo een soort van terug te kijken op oudere artikels. Zo besef ik ineens dat ik toch best veel verschillende artikels heb.


Geen slipje aan
Er word echt op de meest gekke worden gezocht. Zo zie ik vaak dingen voorbij komen als ''Vrouw zonder slip'' ''Geen slipje aan'' ''Slip verloren'' ''Foto van vrouw zonder slip''. Dit moet wel te maken hebben met het artikel van de 100 dingen die je als vrouw zijnde eens gedaan moet hebben. Verder heb ik namelijk nooit iets over slipjes geschreven... 


Divaderme Lash Extender
Dit artikel is één van de eerste reviews die ik schreef, een product om je wimpers langer te maken door middel van tientallen mini haartjes. Nog steeds word dit artikel minstens 30 keer per week gelezen wat natuurlijk ontzettend tof is! Het artikel vind je hier Primark fluffy vest
Deze is in meerdere varianten geweest. Fluffy Primark vest, oud roze Primark vest, fluffy vest.. Hier is veel op gezocht en zo kwamen heel veel mensen op mijn blog terecht. Toch eigenlijk wel erg leuk om te weten dat er door mijn shoplog zo veel mensen op mijn blog terecht komen. Shoplogs vind ik het leukst om te doen en blijkbaar doen ze het goed. Het artikel vind je hier.

*leuk feitje; een vriendin van mij is achter mijn blog gekomen doordat ze deze foto bij Google afbeeldingen zag. Ze vond het vreemd en dacht dat iemand zomaar mijn foto gebruikte, niet wetend dat ik het gewoon zelf was hihi


Colorways w7 in gebruik
Ah ja, mijn paarse haar. Ook dit artikel word nog bijna dagelijks bezocht en daar ben ik trots op. Zelf had ik nog nooit wat gehoord over deze haarverf in conditioner vorm dus vond het erg spannend om te doen. Ik zoek namelijk ook eerst liever een review voordat ik iets in mijn haar smeer. Het artikel vind je hier

Ook grappig, deze foto's maakte ik gewoon met mijn telefoon op het aanrecht van vrienden van mijn ouders. Ik was er ontzettend trots op, maar nu denk ik echt no way, zijn dit echt mijn foto's!?


Living a Lie Chocolade of ik eet alleen maar chocolade of Ik wil chocolade
Het enige wat ik kan bedenken is het artikel die ik schreef over de prachtige bonbons van de bijenkorf, die overigens té lekker waren. Door deze zoekwoorden zijn een paar mensen op mijn blog gekomen.. Ik gok toch naar dit artikel. Het artikel kun je hier vinden.Zelf Lush maken en verkopen
Hihi, helaas kan ik niet zelf Lush maken, maar een na maak van is me dan weer wel gelukt. In dit artikel maakte ik mijn eigen shower jelly met de geur van Snow Fairy. Dit was overigens mijn eerste filmpje en die ging ook nog eens helemaal mis hihi, het lag over het hele aanrecht. Het artikel vind je hier. Ik heb ontzettend lang getwijfeld of ik oude filmpjes zou verwijderen, maar ben toch blij dat ik dit niet heb gedaan.


Natuurlijk zijn er nog veeeeel meer zoekwoorden gebruikt, maar om dat nou allemaal hier te delen gaat me iets te ver. Dit zijn puur de woorden waar nog steeds heel vaak op gezocht word en zo uiteindelijk bij mij op de blog komt. Ook leuk om zo weer eens wat oudere artikeltjes door te spitten.

Liefs,
Rebecca

28 opmerkingen:

 1. Hahaha, ik kan zo lachen om die zoekwoorden altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniaal die zoekwoorden. Kan daar zo om lachen. Eentje die me nog steeds heel erg bij blijft is : koeienbaby slaapzak. Dus. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neeee die zoekwoorden! Haha, echt bizar eigenlijk. Super leuk dat mensen hier door op jou blog terecht zijn gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja, ik vind het super leuk om er achter te komen hoe ze altijd bij je terecht komen. Sommige zijn echt niet logisch..

   Verwijderen
 4. Haha echt bizar dat mensen via 'geen slipje aan' op jouw blog komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Het is nogal vreemd, maar gelukkig heb ik daar nog nooit wat over geschreven.

   Verwijderen
 5. Haha, ik vind zulke artikelen altijd super grappig. Leuk hoe mensen je blog kunnen vinden he!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk om te lezen en grappige zoektermen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha er zitten altijd zulke aparte dingen tussen de zoektermen. Leuk geschreven dit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is inderdaad soms erg apart om te zien hihi

   Verwijderen
 8. Ik vind dit altijd zo grappig om te zien, het kan zo ontzettend verschillen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha zoektermen blijven geweldig. Af en toe zitten er wel eens van de termen tussen waarvan je denkt: huh wat?! Vrouw zonder slipje... haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ohhh, dit gaat niet waar zijn....en dan bij jou terecht komen...Hihihi...ongelofelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Soms is het zooo raar.. haha! Geen slipje? Like... lol. Ik zie ook de gekste dingen voorbij komen. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hahahaha sommige zoektermen zijn zo grappig

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit blijft hilarisch! En vrouw zonder slipje, haha? Sorry hoor, maar hoeveel ''geile mannen'' zijn er wel niet op jouw site geweest..LOL!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha die eerste! Bizar dat Google dan jouw blog weergeeft. Echt geniaal om zo nu en dan naar de zoekwoorden te kijken. Ik lig ook zo vaak in een deuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Soms is het echt raar om te zien hoe mensen op je website terecht zijn gekomen. Sommige dingen kun je gelukkig nog wel linken, maar er zitten een aantal tussen. Haha, die met dat slipje is wel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Altijd leuk om te zien hoe mensen op je site komen. Geen slipje aan is wel een hele vreemde!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zoekwoorden kunnen zo hilarisch zijn he. Leuk om te zien dat een oude post het nog zo goed doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha wat een gekke zoekwoorden soms!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Haha leuk om te zien! Dat lush proefje ga ik eens bekijken. En nooit oude artikels verwijderen, hoe stom ze ook zijn. Desnoods een beetje bijwerken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha wat grappig om te zien waar mensen allemaal op zoeken! Vooral de eerste is echt bizar haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh hilarisch dit! Vooral die eerste haha, vrouw zonder slipje aan? Waarom mensen zulke dingen toch googlen blijft grappig. Ik moet dit ook maar eens opzoeken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Haha wat een zoek term heb je er inderdaad tussen zitten. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Haha, leuk om te zien hoe mensen op je blog terecht komen. Met name de eerste is erg apart ;) ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen