Win een paar leuke telefoon goodies!

zaterdag 6 februari 2016

Een tijdje geleden kon je al lezen over mijn nieuwe telefoonhoesjes en powerbank van Mobielkoopjes.nl. Omdat ik nu zelf de luxe ervaar van zo een handige powerbank, wil ik dat graag met één van jullie delen. Ik ben nu van mening dat iedereen zo een ding écht nodig heeft!

Mijn idee was alleen een powerbank, maar de mensen van de webshop waren zo aardig om nog wat andere spulletjes erbij te sturen. Oké, nou moet ik heel eerlijk zeggen dat ik de spullen al had uitgepakt, omdat ik dacht dat ze voor mij waren hahah. Zo stom! Ze zijn dus voor één van jullie. Het eerste item wat je kunt winnen is een kleine, witte powerbank. Heel erg handig en heeft mij al vaak gered terwijl ik onderweg was.

Ten tweede kun je een paar plug oordopjes winnen. Het doosje is door mij nogal hardhandig opengemaakt, omdat ik dus dacht dat ze voor mij waren. Sorry daarvoor. Ze zijn niet gedragen hoor. Het handige aan deze oordopjes is dat ze echt ' in' je oor zitten. Ideaal bijvoorbeeld voor bij het sporten, of wanneer je naar school/werk fiets en het waait heel hard. Deze bad boys krijg je niet zomaar uit je oren.

Als laatst hebben ze er nog een leuke, roze selfie stick bij gedaan. Wederom ook weer gebruikt door mij, maar hey, dan kan ik wel met zekerheid zeggen dat 'ie het doet! Mijn moeder werd gek van mij en die stick dus het is goed dat deze bedoeld was om weg te geven.

Om kans te maken op deze items hoef je alleen maar een comment achter te laten dat je mee doet!
laat daarbij je email achter en dan neem ik vanzelf contact op met de winnaar over een week of twee.

Liefs,
Rebecca

16 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik doe mee! Mijn email is: irisvandevoort@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alle drie de goodies kan ik super goed gebruiken!! Dus ik waag zeker een kansje!! Mijn email is: hetkaartenhuis@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik doe zeker mee, lijkt me heel tof!
  (jonnesworld@gmail.com)
  liefs Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!! Dat wil ik wel winnen!
  Mijn email is ilseyinyang6@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Da wil ik wel! Haha handige dingetjes zeg! Zelf heb ik ze nog nii hihi, mijn mail is solangesebrechts13@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh wat een leuke items! Ik doe zeker mee
  Mijn mail is: judo.martine@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi, het zijn leuke goodies....(ik heb nog een ouderwetse foon....succes meiden

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je dit doet meid! Ik ben al van alles voorzien, dus ik gun iemand anders het meer! Heel veel succes allemaal! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan deze goodies goed gebruiken en ik doe graag mee!

  xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee (:
  XX Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke winactie! :)
  Ik doe heel graag mee!
  mijn mailadres is yvanka.proost@hotmail.com
  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg leuk maar ik sla over, zoveel powerbanks al!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hihi wat grappig dat je ze al open had gemaakt! Een powerbank heb ik wel, maar die laadt mss 20 procent op. Echt niet goed... ik doe mee!!
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik doe graag mee!
  mijn email is zoe2308 at live.nl

  liefs, Zoë

  BeantwoordenVerwijderen