Over ons

Leven met charme
– dat is luxe woon- en slaapcultuur uit Nederland. We hechten veel waarde aan verfijnd design en meubilair van hoge kwaliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van de beste materialen in combinatie met het hoogste niveau van vakmanschap. Als fabrikant van designmeubels zijn we ook bijzonder trots op de hoge mate van verticale integratie van onze producten. Maar het belangrijkste is dat we Oostenrijkse meubelen maken waar je je goed bij voelt, trouw aan het motto: “Leven met charme”.

Hier vind je alles wat je over ons moet weten

Welke waarden vormen de basis voor een goede verkooprelatie? Voor ons is het vertrouwen, traditie en eerlijkheid! De meubelzaak vertegenwoordigt al meer dan 40 jaar precies deze waarden. Het motto van het bedrijf – “Ik voel me daar thuis” – is daarvan afgeleid, dat terug te vinden is in alle schoppen van het bedrijf, zowel voor klanten als voor medewerkers, in alle vestigingen en afdelingen.

Dankzij deze klantgerichtheid is het in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste meubelzaak van Wenen en is het vertegenwoordigd op drie locaties in Nederland en in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Deze locaties bieden de klant niet alleen een enorme keuze aan meubelen, maar meer dan dat, de klant moet een beleving worden geboden. Individueel overleg, restaurants en evenementen zijn voor ons een standaard die voortkomt uit een essentieel principe: “De klant is koning!”

THUIS IS HET aLTIJD MOOI


Om dit gezegde waar te maken, zetten we ons al jaren in voor de hoogste levensstandaard. Exclusief wonen begint voor ons bij de inrichting van de woonruimte: in de vorm van doordachte inrichtings- en objectoplossingen van architecten. Als meubelprofessionals zorgen wij voor veel bekende klanten uit de hotel- en commerciële sector. En natuurlijk alle anderen die van hun huis de mooiste willen maken.