Met Henders en Hazel zit je altijd goed

Ken jij de meubels van Henders en Hazel al? Dit merk staat voor kwaliteit en invloeden vanuit alle windstreken. De meubels die deze leverancier maakt zijn met liefde ontwikkeld en worden met oog voor detail en gebruiksgemak vervaardigd. Als je op zoek bent naar nieuwe meubels voor in je huis is het de moeite waard om te kijken naar het assortiment van deze meubelfabrikant. Met dit merk zit je altijd goed en haal je kwaliteit in huis waar je jarenlang plezier van hebt. Wil je weten hoe deze producent jouw interieur kan opfleuren? Lees dan snel verder, we hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

Kies voor een wereldbank

Met Henders en Hazel haal je een bank van wereldformaat in huis. De ontwerpers laten zich inspireren door culturen uit de hele wereld en dat zie je niet alleen terug in de banken, maar in alle meubels die de fabriek verlaten. Oosterse invloeden worden gecombineerd met westers design en maken van elk meubelstuk een beleving. Met de spullen van deze meubelmaker haal je echte eyecatchers in huis. Of je nu een zithoek wilt inrichten of een eethoek. De meubels springen er allemaal uit.

Uniek design met Henders en Hazel

Ben je op zoek naar design dat uniek en herkenbaar is, dan ben je bij Henders en Hazel aan het juiste adres. Weelderige modellen met mooie details vind je hier volop. Toch zijn ze allesbehalve protserig. Dat is ook de kracht van de ontwerpers. Ze gaan voor uitbundigheid in combinatie met klasse en stijl. Elke serie heeft een unieke uitstraling en verrast met karakteristieke elementen. Je herkent een model van dit merk meteen. Er zijn niet voor niks heel veel mensen die niks anders meer willen dan een pronkstuk van deze fabrikant in huis. 

Kwaliteit staat voorop

Niet alleen is er aandacht voor design bij Henders en Hazel. De kwaliteit van elk product dat het levenslicht ziet is net zo belangrijk. De materialen die gebruikt worden zijn voor stuk voor stuk van de beste kwaliteit en worden met zorg uitgekozen. En bij het maken van elk meubelstuk staat comfort voorop. Een bank moet geweldig zitten en een tafel moet comfortabel zijn om aan plaats te nemen. Er worden geen concessies gedaan. Elk meubelstuk moet aan strenge eisen voldoen voor het naar de klant toe mag. Alle stukken worden uitgebreid getest en aangepast tot ze perfect zijn. Pas dan mogen ze de merknaam dragen.

Volledig assortiment meubels met Henders en Hazel

Het leuke van shoppen bij Henders en Hazel is natuurlijk dat je een groot gedeelte van je interieur kunt vinden bij één leverancier. Daarbij kun je kiezen voor meubels uit dezelfde lijn of verschillende series met elkaar combineren. Als je wilt kun je een hele eetkamer en een zitkamer samenstellen. Van banken en fauteuils tot stoelen en tafels. De verschillende items passen perfect bij elkaar en geven elke kamer een unieke uitstraling. Jij wordt blij elke keer dat je de kamer instapt.